19. juni 2019
FOTO: THOMAS OLSEN
FOTO: THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bølge af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bølge af indbrud
Fredensborg - 11. februar 2019 kl. 12:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kriminelle havde travlt i weekenden, hvor der blev brudt ind i huse i alle de fire større byer i Fredensborg Kommune. Tre huse blev der brudt ind i i Fredensborg, mens Humlebæk, Nivå og Kokkedal hver blev udsat for et.

Fredag den 10. mellem klokken 08.30-10.15 blev en rude i en terrassedør ind til et soveværelse i et hus på Humlebækvej knust. Fra huset blev der stjålet designerstole- og lamper samt porcelæn. Samme dag klokken 10.08 blev en dør til et hus på Langstrupvej brudt op, og en nabo havde hørt nogle tale engelsk i nærheden af huset. Da anmeldelsen løb ind, var der ikke overblik over, hvad der manglede fra huset. På Slotsgade var den også gal fredag, hvor der blev brudt ind i en lejlighed mellem klokken 14.00-15.00. Døren til lejligheden stod ulåst, og der blev stjålet en computer.

En tyv var også på spil i Humlebæk fredag, da en rude i en altandør blev knust, så tyven kunne komme ind i et hus på Sørens Allé. Det skete mellem klokken 17.30-23.00, og der blev stjålet en taske.

På Mågevej i Nivå blev der stjålet smykker fra et hus, hvor et vindue ind til et soveværelse blev brudt op mellem klokken 13.45-20.45 lørdag.

I Kokkedal blev et vindue til et hus på Birkehaven brudt op mellem klokken 10.00 fredag og 12.00 søndag. Der var ikke overblik over, hvad der manglede, da indbruddet blev anmeldt.

Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede