2. juni 2020
Nivå Musiklaug inviterer til koncert med unik blues-trio.
Nivå Musiklaug inviterer til koncert med unik blues-trio.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blues, tuba og mundharmonika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blues, tuba og mundharmonika
Fredensborg - 21. oktober 2019 kl. 18:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oplev den anerkendte blues-artist Tim Lothar i selskab med tyske Holger »HoBo« Daub på mundharmonika og ungarske János Mazura på tuba.

Det er Nivå Musiklaug, der inviterer til blues med tuba og mundharmonika søndag den 27. oktober klokken 15.30 i Lagunen på Nivå Havn.

Den prisbelønnede rootsmusiker Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale bluesscene. Nu har ham sammensat en ganske særlig trio med tyske Holger »HoBo« Daub på mundharpe og ungarske Janos Mazura på tuba. Lothar og Daub har tidligere deltaget sammen i International Blues Challenge i Memphis. Mazura er rundet af den klassiske musik og har spillet med symfoniorkestre rundt om i Europa. Nu eksperimenterer han med tubaens udtryk i jazz og blues - og har fundet rytmen med de rutinerede blues-drenge Lothar og Daub, fortæller arrangørerne, der kan kontaktes via telefon 49146611 for reservation af billetter. De koster 130 kroner.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?