15. september 2019
Når tre mennesker sætter netværket i gang, er der pludselig en flok, siger Nina Larsson som en del af forklaringen på den storm af gode ideer og hjælpende hænder, der har muliggjort butiksåbningen i Fredensborg. Foto: Allan Nørregaard
Når tre mennesker sætter netværket i gang, er der pludselig en flok, siger Nina Larsson som en del af forklaringen på den storm af gode ideer og hjælpende hænder, der har muliggjort butiksåbningen i Fredensborg. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billigere husleje trækker webbutikker ind i bycentre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billigere husleje trækker webbutikker ind i bycentre
Fredensborg - 26. oktober 2018 kl. 04:37
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Fredensborg puster ejere af web­shops nyt liv i bymidten med fysiske butikker. En tendens, vurderer Lars Tregárt fra Tregart Invest.

arrow Læs også: Tre gode råd: Derfor tør vi åbne en ny butik

Imercos gamle lokale i gågaden i Fredensborg har stået tomt i flere år, men nu er tre livsstilsbutikker gået sammen om at åbne butikken »No.16«. Et fællestræk for de tre iværksættere er, at de har webshops, hvor de sælger interiør og garn.

Men netbutikken er ikke nok - de vil noget mere, fordi i det fysiske møde med kunderne, opstår der dynamik og nye ideer.

Det er en udvikling, som Lars Tregárt, direktør i Tregart Invest, kan genkende. Tregart Invest er medejer af flere mindre butikscentre og erhvervslejemål i Humlebæk, Hillerød, Køge og Glostrup, og tendensen tager fart i øjeblikket.

- I mange år har vi set, hvordan nethandelen trak kunderne væk fra de fysiske butikker. Fremover vil vi se en bevægelse tilbage igen, og det udspringer af behovet for fysiske rammer, hvor man kan se varerne og bytte sine indkøb. Mange netbutikker har også et behov for at ligge et sted, hvor der er et attraktivt arbejdsmiljø for medarbejderne, siger Lars Tregárt og forklarer, at når lejemålene i de mindre bycentre og bymidter er blevet sværere at udleje, bliver huslejen lavere

- Derfor rykker nye koncepter ind i bycentrene og bymidter - eksempelvis skønhedsklinikker, der før lå i udkanten af byerne. Nu har råd til at placere sig i centrene, fortæller han.

Læs mere om emnet i Frederiksborg Amts Avis fredag den 26. oktober.

arrow Billeder: Slotsmarked boblede med gode nyheder
08. september 2018 kl. 16:47 Opdateret: kl. 16:47

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede