25. marts 2019
Klatrebanen blev indviet den 27. april i år. Den skabte her debat i lokalområdet, da naboerne frygtede larm og mindre privatliv. 

Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Klatrebanen blev indviet den 27. april i år. Den skabte her debat i lokalområdet, da naboerne frygtede larm og mindre privatliv. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ny attraktion kræver hjerne og fysik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ny attraktion kræver hjerne og fysik
Fredensborg - 10. juli 2018 kl. 05:59
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye klatrepark i Nivå udfordrer evnen til at tænke logisk, samtidig med at den giver sved på panden. Det falder i de aktive campisters smag, fortæller ejerne af Nivå Camping.

- For år tilbage sad mange af gæsterne på pladsen og slappede af. I dag løber de en lang tur, før de henter morgenbrødet, cykler, surfer og vandrer. Der er fart på, og man bliver helt forpustet af at følge dem i deres ferie, siger Bent Mortensen om især de yngre campister. Han ejer campingpladsen sammen med sin kone Eva Mortensen.

Morten Langvad fra Vamdrup er en af gæsterne, og han synes klatrebanen var en god oplevelse.

- Det var virkelig fedt. Man får sved på panden. Der er hele tiden et overraskelsesmoment i banen, fordi den tætte bevoksning forhindrer dig i at se hele banen på en gang, siger Morten Langvad.

Nabo-reaktioner
Klatrebanen fik en hård medfart, da den åbnede tilbage i april. Flere medier nævnte, at naboer var utilfredse, fordi de frygtede, at man kunne se ned i haverne fra klatrebanens højder, og fordi gæsterne ville larme i trætoppene.

- Vi blev enige med kommunen om at sætte en skærm op, som forhindrer klatreparkens gæster i at se ned i haven, siger Finn Gjersøe, der er driftsleder. Han påpeger, at det var en enkelt have, der var udsyn til.

- Der er fire naboer, der har været trætte af klatreparken, men mange har også fortalt, hvor glade de er for den, siger Bent Mortensen.

Sidst på sæsonen ejerne invitere naboerne til et evalueringsmøde og tale om erfaringerne fra den første klatre-sæson.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede