17. januar 2019
Kronprins Frederik giver en vagabond et kindkys - en charmerende tronfølger i 1991, fotograferet af avisens Jens Svendsen.
gallery icon

Se billedserie

Kronprins Frederik giver en vagabond et kindkys - en charmerende tronfølger i 1991, fotograferet af avisens Jens Svendsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Fotografernes pletskud af en ung kronprins

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Fotografernes pletskud af en ung kronprins
Fredensborg - 26. maj 2018 kl. 06:26
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kronprins Frederik har altid levet et liv, hvor han blev fotograferet, hvis han blev genkendt af en fotograf. Livet om sommeren omkring Fredensborg Slot har dog også været et liv, hvor de lokale medier har ladet kongefamilien have et familieliv på størstedelen af årets dage. Sådan var det dengang, og sådan er det nu.

arrow Læs også: Se billeder: Slotsplads fyldt da kronprinsen blev tiljublet

Med enkelte undtagelser - for fristen til at fotografere kunne blive for stor. Som i oktober 1972, hvor kronprins Frederik og prins Joachim var på indkøbstur for at købe børnetøj med barneplejersken. Det blev til en lille historie i Frederiksborg Amts Avis. Vi har været i arkivet for at finde nogle af de bedste fotografier af kronprins Frederik i de unge dage - før avisens billedarkiv blev digitalt.

Det var dengang, at avisbilleder var sort-hvide. Det var i de år, hvor kronprins Frederik fyldte 18 år, fik interessen for jagt og lækre biler, og hvor han første gang var soldat. Avisens fotografer har været med - se nogle af billederne i denne serie. Stort tillykke til kronprinsen med de 50 år.

arrow Kronprinsen træder ud på balkon og lader sig hylde
26. maj 2018 kl. 12:03 Opdateret: kl. 12:04
arrow Til lykke Frederik
26. maj 2018 kl. 09:57 Opdateret: kl. 09:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk