21. marts 2019
Balancen mellem aktivitet og fri leg er god, fordi eleverne kan vælge at trække endnu længere ud i krattet for at finde friheden i en ide, som de selv finder på. Her Daniel og Buster.
gallery icon

Se billedserie

Balancen mellem aktivitet og fri leg er god, fordi eleverne kan vælge at trække endnu længere ud i krattet for at finde friheden i en ide, som de selv finder på. Her Daniel og Buster.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Derfor er pædagogen i »krattet« blevet skolens nye hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Derfor er pædagogen i »krattet« blevet skolens nye hit
Fredensborg - 11. oktober 2018 kl. 06:16
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Langebjergskolen er skolens pædagog Jan blevet et hit ude i »krattet«, hvor han i de fleste frikvarterer står klar med brænde, snitteknive og søm til at bygge ting. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Børnene har altid brugt arealet, der ligger på kanten af Langebjergskolens arealer i Humlebæk. Men siden sommerferien har pædagogen Jan Veiby været i krattet i de fleste frikvarterer. Pludselig stod han dernede med bål og bueskydning, og eleverne opdagede det selv. Det rygtedes..., og begejstringen spredte sig.

- Det kan være rigtigt svært for mange børn at komme ud i et frikvarter og være på egen hånd. Tilbuddet er ikke til fodbolddrengene og pigerne, der bare løber ud og spiller fodbold, men til nogle af de børn, der har svært ved at finde på noget i et frikvarter. Mange børn har i dag brug for struktur, og det får de i timerne. I frikvarteret kan de falde igennem, fordi der kun er voksenopsyn, ikke aktivitet, forklarer Annemette Guttormsen, afdelingsleder på Langebjergskolen.

Se billederne fra onsdagens spisefrikvarter på Langebjergskolen. Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis via dette link https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede