15. december 2017
Det gælder om at få bestilt en billet i god tid, hvis man vil opleve Bent Fabricius-Bjerre give koncert med musik til tekster af Klaus Rifbjerg.
Det gælder om at få bestilt en billet i god tid, hvis man vil opleve Bent Fabricius-Bjerre give koncert med musik til tekster af Klaus Rifbjerg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bent Fabricius-Bjerre fortolker Rifbjerg på Louisiana

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bent Fabricius-Bjerre fortolker Rifbjerg på Louisiana
Opdateret 07. april 2017 kl. 12:34
Fredensborg - 07. april 2017 kl. 12:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en interessant aften på Louisiana torsdag den 4. maj klokken 20. Bent Fabricius-Bjerre spiller og fortæller, akkompagneret af Trine Pallesen og trioen »De Græd«.

Et usædvanligt samarbejde er omdrejningspunkt for denne koncert med musik af Bent Fabricius-Bjerre til tekster af Klaus Rifbjerg. Under koncerten vil Bent Fabricius-Bjerre fortælle anekdoter fra sit liv og tale om historierne bag de forskellige sange og samarbejdet med Rifbjerg.

Bent Fabricius-Bjerre er selv ved klaveret, mens skuespilleren Trine Pallesen synger. De bakkes op af trioen »De Græd« i form af Jesper Stilgren (sang og percussion), David Springborg (guitar) samt Niels Ovesen (bas).

- Jeg glæder mig til for en enkelt gangs skyld at dykke ned i dette repertoire for at vise, hvilke alligevel tidsløse værdier, der ligger i Klaus Rifbjergs digte fra tresserne. Det var for mig en stor udfordring at skrive musik til disse tekster, der ofte var rene prosadigte. De fik mig til at tænke anderledes og bragte mig væk fra datidens ofte stereotype opbygning af populære sange, siger Bent Fabricius-Bjerre forud for koncerten.

Billetbestilling på www.politikenbillet.dk/louisiana. Entré koster 250 kroner, og inkluderer entre til museet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk