21. februar 2020
Brian Pedersen, ejer af Atelier 85, er klar til finalen i Bedst på Sjælland. Foto: Victor Viemose
Brian Pedersen, ejer af Atelier 85, er klar til finalen i Bedst på Sjælland. Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Atelier 85 gør klar til at blive bedst på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Atelier 85 gør klar til at blive bedst på Sjælland
Fredensborg - 20. marts 2019 kl. 05:41
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en både glad og sejrssikker Brian Pedersen, indehaver af restauranten Atelier 85, som tirsdag gør status over hans deltagelse i semifinalen i gastronomikonkurrencen »Bedst på Sjælland«.

arrow Læs også: Toldboden måtte se sig slået i semi'en

Mandag aften sikrede Brian Pedersen sig nemlig en plads i finalen, efter han slog konkurrenterne fra Restaurant Toldboden fra Frederikssund.

- Jeg syntes egentlig, at vores mad var pænest. Men det skal jeg jo også sige, for det er jo mere min madstil, hvor Toldbodens stil er lidt mere rustik. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, men jeg havde en god fornemmelse, siger Brian Pedersen og tilføjer:

- Det var en rigtig hyggelig aften, og jeg er selvfølgelig rigtig glad for at vinde. Det er det eneste, vi stiller op for, og nu går vi efter at vinde finalen.

Mandag aften diskede Brian Pedersen i finalen op med tre snacks bestående af blandt andet jomfruhummer, dehydreret soya, andelevermousse og tørrede østers.

Forretten bestod af elementer som syltede asparges, krabbe og syrnet fløde med ramsløgolie. Hovedretten bestod af poussin, rødbede, snegle og morkler, mens desserten bød på mousse af fåreyoghurt , sprød honning og verbena.

I finalen møder Atelier 85 Skoemagerkroen fra Kirke Såby.