17. september 2021
Selvom kroen i øjeblikket er lukket, så slår ægteparret Niklas og Carina Burkal Nielsen igen dørene op til kroen den 10. august. Arkivfoto: Allan Nørregaard.
Selvom kroen i øjeblikket er lukket, så slår ægteparret Niklas og Carina Burkal Nielsen igen dørene op til kroen den 10. august. Arkivfoto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asminderød Kro åbner igen den 10. august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asminderød Kro åbner igen den 10. august

Selvom det tidligere driftsselskab bag kroen er taget under konkursbehandling, så fortsætter driften af kroen i et nyt selskab

Fredensborg - 27. juli 2021 kl. 09:50
Af Peter Mailand

Selvom Asminderød Kro i øjeblikket er lukket, og alle selskaber aflyst, så åbner kroen igen den 10. august.

For selv om det tidligere driftsselskab bag kroen, er taget under konkursbehandling, så fortsætter driften af kroen under et nyt selskab, erfarer Uge-Nyt.

Kroen er i øjeblikket midlertidig lukket og alle selskaber frem til genåbningen, den 10. august, er aflyst, mens ægteparret Niklas og Carina Burkal Nielsen er på ferie. men når de kommer hjem kan de igen åbne dørene, skriver parret på kroens hjemmeside.

"Kroen er midlertidigt lukket og genåbner den 10/8-2021 kl.17.30. Alle restaurant, hotel og selskabsbookinger er i dem mellemliggende periode aflyst," skriver ægteparret og tilføjer:

"Vi glæder os til at igen byde jer velkommende på Asminderød Kro," står der.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra ægteparret til denne artikel, da det ifølge ægteparret ikke er muligt at komme i telefonisk kontakt med dem, mens de er på ferie. De kan dog kontaktes på mail og Uge-Nyt erfarer, at driften af kroen fortsætter i et nyt selskab.

Rekonstruktion afvist

Kroen der blev åbnet i første gang i 1679, blev ellers lukket tidligere på måneden, da Skifteretten i Helsingør tog det tidligere driftsselskab gennem syv år, Asminderød Kro ApS under konkursbehandling. Det skete efter en redningsplan af den nu tidligere kromand, Niklas Burkal Nielsen blev afvist af Gældsstyrelsen, da sagen blev behandlet i skifteretten den 8. juli.

Her fik anpartsselskabet altså ikke godkendt et forslag til en såkaldt rekonstruktion, der kunne redde selskabet bag kroen. Samme dag blev også omkring 23 medarbejdere afskediget fra kroen, der udover restaurationsdrift også omfatter hoteldrift med 27 værelser.

Niklas Burkal Nielsen der har drevet kroen i løbet af de seneste syv år, har tidligere oplyst til Frederiksborg Amts Avis, at gælden til kreditorerne var omkring 1,8 mio. kr.

Selv om Uge-Nyt i sidste uge skrev, at kroen ville lukke efter redningsplanen af det tidligere anpartsselskab blev afvist, så fortsætter kroen altså.

Det er dog alene krodriften, der fortsætter i et nyt selskab, da selve grunden, ejendommen og bygningerne er ejet af et tredje selskab.

Kuratoren for konkursboet, som er Martin Adolfsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel oplyser til Uge-Nyt, at der ikke er noget odiøst i den selskabskonstruktion, og tilføjer, at det er meget normalt indenfor branchen, hvor der er hård konkurrence.

Synes du, at kommunen er der for dig?