26. november 2020
Juleklip i forbindelse med højtlæsning søndag 29. november er sløjfet, men deltagere får en kreapose med hjem, så man kan lave en juleengel. Pressefoto
Juleklip i forbindelse med højtlæsning søndag 29. november er sløjfet, men deltagere får en kreapose med hjem, så man kan lave en juleengel. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anne Marie Helger læser for børn på Nivaagaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Marie Helger læser for børn på Nivaagaard
Fredensborg - 22. november 2020 kl. 09:00

1. søndag i advent er der i Nivaagaards Malerisamling traditionen tro julehygge med oplæsning for børn og deres familier.

I år er det Anne Marie Helger, der sætter julestemningen i gang, søndag 29. november kl. 14. Det sker med højtlæsning af to udgaver af 'Peters Jul': Den klassiske historie fra 1866 skrevet af Johan Krohn efterfulgt af Rune T. Kiddes humoristiske, omskrevne version af klassikeren.

Juleklip i forbindelse med højtlæsningen udgår i år på grund af corona-situationen.

I stedet har museet en lille krea-pose med skabelon og papir til en Nivaagaard-juleengel, som alle, der deltager ved højtlæsningen, kan tage med hjem og lave.

Find juledyrene

I hele december kan børn også finde juledyr i udstillingen. Finder man de gemte juledyr, kan der vælges et postkort og en æske mintpastiller fra julegrenen i museumsbutikken.

Endelig kan man i den aktuelle særudstilling 'Historier om mødre' tage børnene med tilbage i mødres historie og blive inspireret til at genoplive historier fra egne liv.
/jesl

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?