21. januar 2019
Den kommende weekend i Kulturstationen ved Humlebæk Centret, det gamle posthus, bliver festlig. Fredag aften underholder Andreas Langvad.
Den kommende weekend i Kulturstationen ved Humlebæk Centret, det gamle posthus, bliver festlig. Fredag aften underholder Andreas Langvad.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Andreas Langvad live og tango dagen efter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Langvad live og tango dagen efter
Fredensborg - 22. maj 2018 kl. 18:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andreas Langvad er kun 23 år, men allerede en rutineret singer/songwriter som, siden debuten i 2014, har optrådt langt over 100 gange. Han har netop sluppet nummeret »Running With Broken Legs« fri, men er nok stadig mest kendt for sidste års single-hit »Believe It«. Morten Remar fra »Back to Back« har i øvrigt haft en finger med i spillet på begge numre.

Fredag den 25. maj klokken 19.30 kan man opleve ham live i Kulturstationen i Humlebæk. Koncerten er gratis og allerede fra kl. 18 er man velkommen til at spise sin medbragte mad og baren har særdeles rimelige priser.

Langvad skriver alle sine sange selv og stilen varierer fra følsomme kærlighedssange til det mere poppede, men altid leveret med den ægthed der faktisk gør ham interessant for tilskuere i alle aldre, og gør at han vil nå rigtig langt som musiker.

Det er derfor en enestående chance at opleve ham ganske gratis, og da der er et begrænset antal pladser, anbefaler KulturStationen at man forhåndsbooker billetter på www.kulturstationen3050.dk/billetter. Hvis der er ledige pladser tilbage, vil man naturligvis også bare kunne møde op på fredag, lyder det fra Kulturstationen.

På lørdag den 26. maj fra klokken 15 står den så på tango. Under kyndig ledelse af David Angelo og Pernille Emborg bliver der først en times introduktion til den stil der hedder Tango Milonguero, og så skal der ellers danses igennem indtil klokken 18.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk