25. april 2018
Foto: Arkiv
Foto: Arkiv
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afsløret af iPhone: Fandt tyvekoster for 120.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afsløret af iPhone: Fandt tyvekoster for 120.000 kroner
Fredensborg - 19. oktober 2017 kl. 10:57
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet kunne onsdag eftermiddag anholde en 39-årig tyv bosiddende på Oscar Brunsvej i Humlebæk. Tyven blev anholdt i hans egen lejlighed, hvor han havde tyvekoster for 120.000 kroner og besad våben.

arrow Læs også: Mere værktøj stjålet

Det sker efter, at tyven brød ind i et hus på Skolebakken i Humlebæk, hvor han stjal en Apple MacBook. Hvad tyven ikke vidste var, at ejerens iPhone er forbundet med computeren, og telefonen meddelte derfor ejeren, at computeren var blevet åbnet i en boligblok på Oscar Brunsvej. Præcis hvilken lejlighed det drejede sig om, kunne telefonen ikke afsløre.

Det gav politiet et godt spor at arbejde efter, og gennem deres efterforskning fandt de frem til, at en garvet tyveknægt bor i en af lejlighederne i boligblokken. Af juridiske grunde var der dog ikke belæg for at bryde ind i den mistænktes lejlighed.

Politiet bankede derfor i løbet af onsdag på dørene hos samtlige lejligheder i boligblokken for at forhøre sig hos de øvrige beboere. Det kunne udelukke de øvrige beboere og samtidig bekræfte politiet i deres mistanke.

Klokken 14 brød politiet ind i lejligheden. Tyven ville ikke lukke op, og derfor fik politiet en låsesmed til sørge for adgangen til lejligheden.

Her fandt politiet adskillige bærbare computere, ID-kort, B&O-højttalere og mobiltelefoner. De fandt desuden også et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition, knive og samuraisvær. Politiet arbejder nu på at finde frem til de retmæssige ejere af de fundne tyvekoster.

Den 39-årige tyv er sigtet for tyveri og våbenbesiddelse.

Torsdag eftermiddag fremstilles tyven i grundlovsforhør.

arrow Tre veninder i slåskamp efter bytur
19. oktober 2017 kl. 06:16 Opdateret: kl. 06:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk