10. maj 2021
Poul Blæsbjerg, der her ses med sin mangeårige kollega Jeanette, holder afskedsreception lørdag den 28. december. Da  andelsbeviserne blev sat til salg, fortalte han, at han ville blive Danmarks gladeste boghandler, hvis det lykkedes at redde boghandelen - og det skete. Foto: Allan Nørregaard
Poul Blæsbjerg, der her ses med sin mangeårige kollega Jeanette, holder afskedsreception lørdag den 28. december. Da andelsbeviserne blev sat til salg, fortalte han, at han ville blive Danmarks gladeste boghandler, hvis det lykkedes at redde boghandelen - og det skete. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afskedsreception for Danmarks gladeste boghandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afskedsreception for Danmarks gladeste boghandler
Fredensborg - 06. december 2019 kl. 18:59

Boghandelen i Fredensborg fylder 111 år den 1. januar 2020, og boghandler Poul Blæsbjerg har været ejer de seneste 26 år.

arrow Læs også: På 13. dag havde Fredensborg-borgerne gjort det utænkelige

Lørdag den 28. december fra klokken 12.00 til 15.00 er der afskedsreception.

- Alting får en ende, også min tid i boghandlen. Den 1. januar 2020 går jeg på pension. Med dannelsen af FredensborgFordi a.m.b.a. er det ved salget af andelsbeviser lykkedes at få over 700 nye ejere. Det glæder mig utrolig meget, at det med dette fantastiske initiativ blev muligt at drive forretningen videre, konstaterer han i et nyhedsbrev til andelsselskabets medlemmer, hvor han også tilføjer:

- Jeg takker af med en lille forfriskning i boghandlen, hvor jeg håber at se kunder, forretningsforbindelser og venner til en lille afskedsreception.

Imens knokler bestyrelsen i andelsselskabet FredensborgFordi med at gøre klar til at overtage boghandelen, og det sker i tæt samarbejde med Jeanette og Heidi fra boghandelen, da boghandlens hverdag skal drives af det nuværende personale. Opgaverne går på at få et nyt kassesystem og

at overtage- eller forhandle nye kontrakter samt alle de andre praktiske ting, der også skal håndteres.

- Endelig planlægger vi en åbningsevent, som I vil høre mere om, lyder det fra bestyrelsen, der minder om, at man stadig kan købe andelsbeviser

Man kan købe af bestyrelsen, der står på julemarkedet i Arresten her i weekenden den 7. og den 8. december og i boghandlen lørdag den 14. december og på fredensborgfordi.dk.

- Man vil altid kunne købe andelsbeviser i FredensborgFordi a.m.b.a. for at blive medejer i boghandlen. Det er et af grundvilkårene i et andelsselskab. Jo flere der køber andelsbeviser, jo bedre rustes FredensborgFordi a.m.b.a. økonomisk til at udvikle nye tiltag og støtte op omkring by- og handelslivet i Fredensborg, understreger bestyrelsen for FredensborgFordi.

arrow Én kunde kom tilbage med sin gode ide - og pludselig var de seks
19. september 2019 kl. 05:11 Opdateret: kl. 18:27
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?