20. september 2021
På programmet er finansmanden Tommy Pedersen der giver det lokale perspektiv med blandt andet Louisiana som case. Arkivfoto.
På programmet er finansmanden Tommy Pedersen der giver det lokale perspektiv med blandt andet Louisiana som case. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets kulturkonference sætter fokus på kultur & erhverv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets kulturkonference sætter fokus på kultur & erhverv

Kulturkonferencen, der finder sted den 21. september er med "Kultur & Erhverv" som tema. Alle er velkomne. Der er et begrænset antal pladser

Fredensborg - 10. september 2021 kl. 19:30
Af Peter Mailand

Konferencen vil give deltagerne et indblik i de mange spændende muligheder, der ligger i samarbejder mellem kultur- og erhvervsliv. I mange kommuner landet over har disse samarbejder været en løftestang for ny vækst, øget turisme og en stærk fortælling for borgerne.

Til konferencen vil deltagerne kunne høre spændende oplæg med Julie Holck - partner i Living Cities, der fortæller om, hvordan man kan styrke den lokale identitet og kernefortælling, når alle parter trækker i den samme retning. Living Cities kortlægger og analyserer byens potentialer, ressourcer og udfordringer med fokus på de konkrete mennesker, der lever i den.

Louisiana som case

På programmet er også finansmanden Tommy Pedersen - bestyrelsesformand i Bodum og tidligere direktør for Augustinusfonden, der giver det lokale perspektiv på det gode samarbejde mellem kultur- og erhvervsliv, når han bl.a. med Louisiana som case deler ud af sin insider-viden og giver gode råd til nye potentielle samarbejder.

Det fulde program for konferencen kan ses på kommunens hjemmeside, www.fredensborg.dk/kulturkonference, hvor man også kan melde sig til. Der er et begrænset antal pladser til rådighed og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Synes du, at kommunen er der for dig?