19. august 2019
Sammen med de syv andre byrådsmedlemmer skal borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) trykke dronningens hånd. Foto: Allan Nørregaard
Sammen med de syv andre byrådsmedlemmer skal borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) trykke dronningens hånd. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 8 byrådsmedlemmer bliver hædret hos dronningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

8 byrådsmedlemmer bliver hædret hos dronningen
Fredensborg - 14. februar 2019 kl. 10:43
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Otte tro medlemmer af Fredensborg Byråd kan se frem til et visit og et håndtryk af den fineste karakter. De skal nemlig på besøg hos Dronning Margrethe, hvor de vil modtage ridderkorset - den tredje klasse af Dannebrogordenen.

De otte politikere er borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) og byrådsmedlemmerne Lars Søndergaard (V), Pia Bødtker (S), Ulla Hardy-Hansen (K), Per Frost Henriksen (S), Hans Nissen (S), Carsten Wulff (V) og Tinne Borch Jacobsen (V). Sammen modtager de ridderkorset, fordi de i mere end 16 år som medlemmer af Byrådet har tjent folkestyret.

»Som borgmester og på egne vegne er jeg både stolt og beæret over, at vi i Fredensborg Byråd har otte medlemmer, der gennem så mange år har lagt deres kræfter og fritid i at bidrage til den fantastiske kommune, som Fredensborg Kommune er. Det er en fornem anerkendelse, som er de få forundt og som jeg er sikker på, at alle otte medlemmer sætter meget stor pris på,« udtaler borgmester Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse.

Byrådsmedlemmerne er blevet indstillet til hæderen af kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen.

De modtager ridderkorset i maj.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede