23. september 2020
Implementeringen af 5G vil ske gradvist, og først fra udgangen af 2020 ventes de fleste mobiltelefoner at kunne understøtte 5G. TDC NET forventer derfor først at aktivere 5G-netværket i Fredensborg i slutningen af 2020.
Implementeringen af 5G vil ske gradvist, og først fra udgangen af 2020 ventes de fleste mobiltelefoner at kunne understøtte 5G. TDC NET forventer derfor først at aktivere 5G-netværket i Fredensborg i slutningen af 2020.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5G på vej til Fredensborg: Driftsforstyrrelser kan forekomme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5G på vej til Fredensborg: Driftsforstyrrelser kan forekomme
Fredensborg - 22. januar 2020 kl. 15:52
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC NET forbedrer den digitale infrastruktur i Fredensborg sammen med Ericsson. Målet er at skabe et digitalt Danmark med det bedste landsdækkende mobilnetværk, og derfor udbygges mobilnetværket med forberedelse til 5G-nettet i hele Fredensborg, skriver TDC Net i en pressemeddelelse.

Mobilopgraderingen betyder, at der vil kunne komme enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC NET forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så kunderne forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt.

- I Fredensborg vil man på TDC NETs mobilnetværk opleve forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt, og TDC NET vil levere et mobilt netværk, som er skabt til en fremtid, hvor flere ting og maskiner bliver tilkoblet internettet, udtaler Andreas Pfisterer, CEO i TDC NET.

I pressemeddelelsen er der også en kommentar fra Thomas Lykke Pedersen, borgmester i Fredensborg Kommune.

- Fredensborg Kommune har store ambitioner for den fremtidige digitale infrastruktur. Det er vigtigt for os, at både vores borgere og erhvervsliv får adgang til alle de digitale muligheder. De bedre mobilforbindelser skal gælde såvel for børnefamilien, der streamer fra adskillige tablets og mobiltelefoner, som for erhvervsmanden på farten, der deltager i videomøder fra mobiltelefonen og downloader præsentationer på sin tablet. Dette foruden de unge, hvor mobildækning og -forbindelsen er lige så vigtigt som at kunne indånde luften. Men også for plejepersonalet, der tilser, at den ældre patient tager sin daglige medicin ved skærmbesøg, videoopkald via patientens tablet, er det nødvendigt med en stabil mobilforbindelse, udtaler han.

5G vil være startskuddet til spændende fremtidige anvendelser såsom fjernstyrede robotter, droner, fjernoperationer og selvkørende biler samt øge mulighederne for, at den mindre iværksætter og den større etablerede virksomhed kan udbygge sin position som digital frontløber, lyder det fra TDC.

Har debatten om sexisme taget overhånd?