25. oktober 2021
Årets prisvinder ses her mellem John Hemming og Thomas Lykke Pedersen, mens mester Kasper Rømeling står længst til venstre.
Årets prisvinder ses her mellem John Hemming og Thomas Lykke Pedersen, mens mester Kasper Rømeling står længst til venstre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig lærling fik årets pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig lærling fik årets pris
Fredensborg - 24. september 2021 kl. 16:46

Det var en glad og overrasket Daniel Bundgaard Sørensen, som på årets erhvervskonference fik årets lærling/elevpris på 5.000 kroner af erhvervsforeningerne.

Han er i lære som automekaniker hos Autohuset Hørsholm, hvor han ifølge sin mester, Kasper Rømeling, løser opgaverne til 100 procents perfektion.

John Hemming, der er formand for Fredensborg Erhvervsråd, er glad for, at en enig priskomite valgte at give prisen til Daniel, som var 27 år da han fik sin læreplads:

- Jeg håber, at prisen vil være med til at opmuntre andre, som har nogle år på bagen, til gå i gang med en lærlinguddannelse. Det er med til at give både variation og andre erfaringer med ind på både uddannelserne og arbejdspladserne, udtaler han.

Daniel modtager udover en pris-statuette også en check på kr. 5.000,00 som er doneret fra Fredensborg Handels- og Håndværkerforening og Humlebæk Erhvervsforening.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?