21. marts 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig dømt for salg af hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig dømt for salg af hash
Fredensborg - 13. juli 2018 kl. 05:10
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 19-årig mand blev han 7. august sigtet for at være i besiddelse af 41,6 gram hash fordelt på 21 salgsposer og en ulovlig enhåndsbetjent foldekniv. Han blev anholdt af politiet ved stisystemet ud for Nivå Center. Politiet beslaglagde også 2.500 kroner i kontanter, som man mente stammede fra hashsalg.

Nu er sagen blevet afgjort ved en retssag ved Retten i Helsingør. Her blev den ikke tidligere straffede i dag 20-årige mand idømt en betinget fængselsdom på 20 dage, som er betinget af, at han ikke begår noget kriminelt i et år efter dommen.

I retten erkendte den 20-årige mand, der er HF-studerende og har indvandrerbaggrund, besiddelsen af det ulovlige våben, men afviste, at der var tale om hash til videresalg - det var til eget forbrug. Hans forklaring blev ikke fundet troværdig, og han blev dømt for at have været i besiddelse af hash med henblik på videresalg.

Endelig protesterede han imod anklagerens krav om konfiskation af de 2.500 kroner, som han fastholdt ikke stammede for nogen kriminel virksomhed. Det var nemlig penge, som han havde fået af sin mor til køb af tøj.

Retten mente ikke, at anklagemyndigheden havde lykkedes at bevise, at de beslaglagte penge stammede fra narkotikasalg, og derved ophæves beslaglæggelsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede