13. juli 2020
Mette Abildgaard (K), der her ses til et vælgermøde om Ring 5 på Ninas Naturcafe, kan notere en flot fremgang i NKK-Hallen i Nivå. Foto: Steffen Slot
gallery icon

Se billedserie

Mette Abildgaard (K), der her ses til et vælgermøde om Ring 5 på Ninas Naturcafe, kan notere en flot fremgang i NKK-Hallen i Nivå. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2. valgsted: K buldrer frem, det samme gør ét andet parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. valgsted: K buldrer frem, det samme gør ét andet parti
Fredensborg - 05. juni 2019 kl. 21:41
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I NKK-Hallen stemte 2.193 vælgere, og optællingen viser, at Det Konservative Folkeparti buldrer frem med 106 ekstra stemmer og går frem til 9,7 procent af stemmerne. Det er en fremgang på 4,9 procentpoint, der imidlertid overgås af Radikale Venstre, der går 6,1 procentpoint frem til hele 14,8 procent af stemmerne.

arrow Læs også: Sejr til R ramte rødt parti

Dermed er partiet det tredjestørste parti efter Venstre i NKK-hallen (19,5 procent) og Socialdemokratiet (22,4 procent). Dansk Folkeparti fortsætter det styrtdyk, der også viste sig på valgstedet i Karlebo - med Morten Messerschmidt som folketingskandidat er partiet helt nede på 6,8 procent, hvilket er lavere end prognoserne på landsplan.

Liberal Alliance bliver i NKK-hallen udsat for en mindre massakre - fra over 8 procent til blot 2,4 procent. Socialdemokratiets tilbagegang i Nivå er på 79 stemmer. Nye Borgerlige ligger på 2,2 procent i NKK-Hallen, og Stram Kurs får 17 stemmer, hvilket svarer til 0,8 procent.

arrow 1. valgsted har talt op: Karlebo siger...
05. juni 2019 kl. 21:09 Opdateret: kl. 21:09
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?