18. januar 2019
Kristian Kirk Mailand
Foto: Kristian Kirk Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig havde selv snitskade: Nu er han løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig havde selv snitskade: Nu er han løsladt
Fredensborg - 12. juni 2018 kl. 14:45
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har tirsdag løsladt en 19-årig mand, der ellers var anholdt for knivstikkeri mandag aften i Kokkedal. Efterforskningsleder Henrik Gunst oplyser, at politiet ikke mener, at han er gerningsmanden.

arrow Læs også: Otte personer medvirkede i knivstikkeri

- Vi bygger det på vidneudsagn og vores efterforskning, oplyser han om den 19-årige mand, der har været anholdt og samtidig indlagt på Hillerød Sygehus med skader på hånden, angiveligt fra en kniv.

Knivstikkeriet blev anmeldt til politiet mandag aften klokken 23.45. En 16-årig dreng var blevet stukket dybt med en kniv i maven, og han blev fundet af politiet ud for nummer 53 i Egedalsvænge. Det er blokken tæt ved Medborgerhuset Egedal. Han blev kørt til hospitalet, og det var i kontakten med de unge i Egedalsvænge, at den 19-årige mand blev anholdt.

Nu efterforsker politiet videre i sagen. Politikommissær Henrik Gunst oplyser, at politiet arbejder med en del teorier og hypoteser.

- Vi kan ikke direkte knytte det til at være banderelateret, og derfor kan det sagtens være et internt opgør. Sagen efterforskes som forsøg på manddrab, oplyser han og tilføjer, at det er for tidligt i efterforskningen til at politiet vil sige, hvad årsagen til knivstikkeriet kan være.

Henrik Gunst oplyser, at sagen umiddelbart ikke har tilknytning til knivstikkeriet i marts måned i Humlebæk Centret. Ni personer er stadig varetægtsfængslet i sagen, hvor de er sigtet for i forening at stå bag knivstikkeriet.

arrow Jaloux ekskæreste fængslet for forsøg på manddrab
13. juni 2018 kl. 16:51 Opdateret: kl. 16:51
arrow To forsøg på manddrab på to dage
13. juni 2018 kl. 10:24 Opdateret: kl. 10:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk