29. november 2020
Det står klart, at den 14-årige og den 56-årige mødtes to gange på en parkeringsplads nær Fredtoften - et område, der ofte er øde. Retten skal nu afgøre, om der var tale om tvang - og om den 56-årige vidste, at han havde oralsex og måske også analsex med en blot 14-årig drenge.Foto: Allan Nørregaard
Det står klart, at den 14-årige og den 56-årige mødtes to gange på en parkeringsplads nær Fredtoften - et område, der ofte er øde. Retten skal nu afgøre, om der var tale om tvang - og om den 56-årige vidste, at han havde oralsex og måske også analsex med en blot 14-årig drenge.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årigs sexchat kørte totalt af sporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årigs sexchat kørte totalt af sporet
Opdateret 29. juli 2016 kl. 14:37
Fredensborg - 27. juli 2016 kl. 04:29
Af Steffen Slot

Det begyndte med en sexchat og førte måske til anal voldtægt af en 14-årig dreng. En 56-årig mand er anklaget, men nægter sig skyldig, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Sexchat: I fængsel efter sex med 14-årig dreng

Flere ting er ubestridte i sagen, hvor en sexchat løb helt løbsk for en 14-årig dreng i marts måned. Det står klart, at den 14-årige var aktiv under navnet »ungdreng« i et forum på Superchat, hvor fyre kan kontakte fyre i det østlige Danmark.

Han har skrevet sammen med en person, der kaldte sig AktivTyrker og AktivAli. Den 56-årige mand bag profilnavnet har siddet varetægtsfængslet siden den 30. marts for at have tvunget sig til sex med en mindreårig. Den voksne har erkendt at have fået oralsex to gange, men oplyser, at den 14-årige gjorde det frivilligt, og at han lignede en dreng, der var ældre.

Under et retsmøde tirsdag i retten i Helsingør havde den 56-årige svært ved at huske, hvad han havde skrevet undervejs i forløbet, men det kunne anklageren dokumentere med udskrifter af sms'er og chat. Anklager Christina Hessner Schønsted gik metodisk til værks og brugte god tid på at dokumentere, hvad der blev skrevet - og hvornår. Det stod klart, at det var den 56-årige, der først havde skrevet »Hej, hvad søger du?«

»Hej, jeg vil gerne være en transpige og oplæres«, lød svaret og undervejs skrev den 14-årige, at han var snart 16 år og gav sin højde og vægt til det, der svarer til middelhøjde for en voksen mand og en ikke just slank figur.

Det stod også klart, at den forurettede dreng undervejs havde skrevet »husk lommepenge« inden et af de to møder med den 56-årige. Men samtidig var der en klar overvægt af sms'er fra den tiltalte til trods for, at han blev bedt om at slappe af, og at den 14-årige flere gange skrev, at han var »lidt bange« ved udsigten til at skulle møde den voksne mand. Flere gange skrev han også, at han var 14 år.

Da den 14-årige forsøgte at undgå kontakten, pressede den 56-årige endnu mere på og skrev blandt andet, at han ville opsøge den 14-årige på hjemmeadressen. På det tidspunkt havde den 56-årige fået et nøgenbillede af den 14-åriges numse, og det blev blandt andet brugt til denne sms:

»Jeg har dit billede, og det viser jeg til alle« og »Jeg skriver til alle de unge, at jeg har kneppet dig, og at du sutter pik«. Derefter indvilligede den 14-årige i at mødes med den 56-årige to gange i marts måned, hvor de ifølge anklageskriftet havde analt samleje den anden gang. Det benægter den 56-årige.

Han blev anholdt, da den 14-åriges far ved et tilfælde så brudstykker af sønnens chat på Superchat. Afhøringen af den 14-årige dreng blev tirsdag holdt for lukkede døre. Dommen forventes at falde på torsdag. Man kan læse mere om retsmødet i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 27. juli.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?