20. oktober 2018
Trods tilbagegang i sin egen »baghave« har Thomas Lykke Pedersen og Socialdemokratiet fået et imponerende flot valg og en fremgang til 10 mandater. Foto: Kim Rasmussen
Trods tilbagegang i sin egen »baghave« har Thomas Lykke Pedersen og Socialdemokratiet fået et imponerende flot valg og en fremgang til 10 mandater. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgets vinder: Her er din borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgets vinder: Her er din borgmester
Fredensborg KV17 - 22. november 2017 kl. 00:01
Af Camilla Sørensen og Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tre kvarter ventede alle i spænding på resultatet fra det sidste valgsted i Kokkedal, og da Socialdemokratiet fik en fremgang på 383 stemmer i Kokkedal, stod det fuldstændig klart, at Thomas Lykke Pedersen (S) ville fortsætte som borgmester.

arrow Læs også: Stærk S-borgmester mistede 540 personlige stemmer

Partiet gik frem fra ni mandater til 10 mandater, og borgmesteren igennem otte år havde styr på sine tropper - de mest trofaste støtter, kernen i konstitueringen, Det Radikale Venstre, SF og DF.

- Jeg arbejder på en bred konstituering, lød det tirsdag aften fra Thomas Lykke Pedersen (S),

Ingen forventer, at nogen vil forsøge at kuppe den socialdemokratiske borgmester, da det vil kræve en konstituering med Lars Simonsen (R) som borgmester. Trods partiets fremgang til tre mandater, tyder intet på, at Lars Simonsen går efter borgmesterposten.

Ved 02.15-tiden var det da en synlig træt, men også glad Thomas Lykke Pedersen, der dukkede op i Rådhuskælderen og kunne fortælle, at han havde forhandlet en bred konstitueringsaftale på plads med støtte fra alle partier undtagen Liberal Alliance, der havde udbedt sig tænkepause.

- Jeg tror, at vores flotte valg skyldes, at vi har lavet en plan, "Fremtidens Fredensborg", der skal udvikle alle fire bysamfund og landområderne, og den har vi lavet sammen med borgerne. Og ja, så har vi fået en stor fremgang i Nivå, fordi vi gerne vil bygge en svømmehal, sagde Thomas Lykke Pedersen tirsdagen aften til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Bred konstituering med flere overraskelser
22. november 2017 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:15
arrow Trods to hjerteoperationer: S-profil blev genvalgt
22. november 2017 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33
arrow Løkkes lillebror røg ud af byrådet
22. november 2017 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk