19. oktober 2018
Det store vælgermøde på rådhuset for 14 dage siden var særdeles velbesøgt. Nu er valgeresultatet klar for Fredensborg Kommune. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Det store vælgermøde på rådhuset for 14 dage siden var særdeles velbesøgt. Nu er valgeresultatet klar for Fredensborg Kommune. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mandaterne er fordelt: Her er valgresultatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandaterne er fordelt: Her er valgresultatet
Opdateret 21. november 2017 kl. 23:23
Fredensborg KV17 - 21. november 2017 kl. 23:20
Af Camilla Sørensen og Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er valgresultatet klar for Fredensborg Kommune. I det nye byråd får Socialdemokraterne 10 mandater, Venstre får syv og De Konservative får to. Radikale Venstre får tre mandater, SF får et og Dansk Folkeparti får to mandater. Liberal Alliance kommer ind med et mandat, og Borgernes Stemme har ikke fået nogen mandater og ryger ud af byrådet. Alternativet og Nye Borgerlige har heller ikke fået nogen mandater, Enhedslisten har fået et mandat.

arrow Læs også: Stærk S-borgmester mistede 540 personlige stemmer

Det betyder, at valgets sejrherrer er Socialdemokratiet og De Radikale, der begge har fået fremgang på et mandat. Liberal Alliance har også fået fremgang ved årets valg, men ikke nok til to mandater. Venstre mistede et mandat og Dansk Folkeparti har mistet stemmer, men dog uden at tabe et mandat.

Onsdag sker der en fintælling, og det kan teoretisk flytte et mandat, hvis der er talt forkert i et af de partier, der er i valgforbund.

Artiklen er opdateret med en mandatforskydning, da en fintælling pludselig flyttede et mandat fra Liberal Alliance til Venstre. Enhedslisten er desuden kommet ind med et mandat, hvilket ikke fremgik af den første version.

arrow Bred konstituering med flere overraskelser
22. november 2017 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:15
arrow Trods to hjerteoperationer: S-profil blev genvalgt
22. november 2017 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33
arrow Løkkes lillebror røg ud af byrådet
22. november 2017 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk