21. juli 2019
Pressefoto
Pressefoto
Foto: Uno-X
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uno-X dropper kontanterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uno-X dropper kontanterne
Forbrug - 11. marts 2019 kl. 12:54
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andelen af kunder, der betaler kontant, er efterhånden ret beskeden, og som en del af en indsats for at gøre tankningsoplevelsen så hurtig, enkel og tryg som mulig, er det ikke længere muligt at betale med kontanter.

Derfor fjerne Uno-X nu muligheden for at betale med kontanter på samtlige lavprisstationer på Sjælland og resten af Danmark.

Det oplyser Uno-X i en pressemeddelelse.

Som et godt alternativ indfører Uno-X til gengæld nu mulighed for at betale med den populære betalings-app MobilePay.

- Fremtidens betaling er kontantfri, og efter grundige overvejelser, mener vi, at tiden nu er moden til at nedlægge kontantbetaling på Sjælland og i resten af landet. Kontantfribetaling sikrer en hurtig, enkel og tryg tankningsoplevelse, og med den seneste bølge af tyveriforsøg, er vi blevet endnu mere bekræftet i, at det er den rette beslutning, siger Lars Kejser, der er distriktspartner hos Uno-X på Sjælland.

De kommende dage vil der på samtlige Uno-X lavprisstationer på Sjælland blive informeret om, at det ikke længere vil være en mulighed at betale med kontanter.

I forbindelse med, at kontantbetaling bliver fjernet, indfører Uno-X i den kommende tid et nyt betalingstiltag på lavprisstationerne:

-Vi tager ikke noget fra kontantkunderne uden at give noget igen. Derfor glæder det mig at meddele, at vi i den kommende tid udruller MobilePay på Sjælland og over resten af landet. Vi arbejder hele tiden på at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som muligt, og med MobilePay kan kunder nu tanke brændstof, selvom de har glemt Dankortet derhjemme, siger Lars Kejser.