19. september 2018
Daniel Pedersen (til venstre), Malene Lastein (i midten) og Thor Folmann Krarup (til højre).
Daniel Pedersen (til venstre), Malene Lastein (i midten) og Thor Folmann Krarup (til højre).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Energiselskab udvikler unge-site om forsikringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energiselskab udvikler unge-site om forsikringer
Forbrug - 04. september 2017 kl. 13:09
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange unge har ikke en forsikring med sig, når de flytter hjemmefra. Det viser en undersøgelse fra brancheorganisationen Forsikring & Pension. Nu lancerer Energiselskabet OK, som også udbyder mobil og forsikringer, et online-univers, der skal appellere til den unge målgruppe.

Ung-universet findes på www.ok-ung.dk, og det er udviklet i samarbejde med Energiselskabet OKs yngste medarbejdere.

- De 18-29-årige er en målgruppe, vi ikke normalt arbejder målrettet med. Så slutfasen af projektet har handlet om, hvordan vi fanger de unge, især på de sociale medier. Og det har vores idéudviklingsgruppe, der selv er i den aldersgruppe, haft en masse input til," siger Thor Folmann Krarup, forretningsudvikler i OK.

Unge føler sig værdsat

En af de medarbejdere, der har været med i idéudviklingsfasen, er Daniel Pedersen. Han skal inden længe i gang med at studere cand.merc i innovation og forretningsudvikling og er lige nu tilknyttet OK's onlineafdeling som studentermedarbejder.

- Det var en virkelig interessant og lærerig proces at være med i, siger Daniel Pedersen og fortsætter:

- Man føler sig værdsat, når man som ung studentermedarbejder kan få lov til at være så stor en del af udviklingen af forretningen og efterfølgende præsentere det foran ledergruppen. Det er stort, at en del af vores input nu munder ud i et produkt.

Malene Lastein er også tilknyttet OK som studentermedarbejder. Hun har stået model i OK Ung-projektet. På den måde bliver OK's unge også brugt som 'ansigtet udadtil'.

- Jeg blev spurgt, og det ville jeg gerne, selvom det jo også er lidt skørt og grænseoverskridende, at jeg nu er på forsiden af hjemmesiden for OK Ung. Men jeg har det nu helt tiptop over at skulle repræsentere OK og synes, det er vildt spændende at være i en virksomhed, hvor man involverer sådan nogle som mig, selvom vi kun er her et par gange om ugen, siger Malene Lastein.

Fakta
  • www.ok-ung.dk
  • Målrettet især 18-23-årige, der begynder på studie og/eller flytter hjemmefra til hovedsageligt de større byer.
  • Men også 24-29-årige, som er færdige med studiet og ved at finde arbejde.
  • Mød OK Ung på studiestartmesserne. Vi er til stede på Studenterrådets studiemesse ved Aarhus Universitet 4.-6. september og 12.-13. september ved Student Life Fair på Aarhus BSS.
  • Andelen af danske husstande uden indboforsikring er på 74 procent i husstande, hvor hovedpersonen er under 21 år.
  • Unge under 21 år har markant større andel uden ulykkesforsikring end øvrige familie- og husstandstyper.
  • Andelen af husstande mellem 21 og 24 år uden en indboforsikring er 19 procent, mens andelen for aldersgruppen på 60 år og derover 5,7 procent.


Kilde: Danmarks Statistik i 2014 ifølge Forsikring & Pension.
At være, hvor de unge er

Forretningsudvikler Thor Folmann Krarup er også glad for projektet:

- Det har blandt andet handlet om, at vi skal være til stede, hvor de unge er. Ofte handler det om personlige anbefalinger i de unges netværk, herunder sociale medier. Vi ønsker ikke, at de unge bare 'swiper' forbi vores budskab. Det kræver en anden måde at anskue tingene på, og det har vores idéudviklingsgruppe formået at gøre, siger han.