22. april 2019
IMG_2649
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Circle K advarer mod termokop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Circle K advarer mod termokop
Forbrug - 11. januar 2019 kl. 11:37
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du er en af de 5600 kaffe- eller tedrikkere, der nyder din varme drik fra en af Circle Ks termokopper, så bør du nok lige tjekke din kop.

Circle K tilbagekalder nemlig kopperne af sikkerhedsmæssige årsager, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Det drejer sig om de termokopper, som indgår i et tilbud til kunder, der ønsker at købe deres egen Circle K termokop, som de løbende kan fylde med kaffe i alle Circle K butikker. Kopperne indgår også som en del af et tilbud til erhvervskunder. Kopperne bliver erstattet med nye inden for kort tid.

Hanken falder af

Årsagen til tilbagekaldelsen af termokopperne er, at der på en del af partiet er fundet produktionsfejl, som består i, at hanken på termokoppen ikke er monteret korrekt, og der er risiko for, at det kan falde af. Der er i alt ca. 5.600 kopper i omløb.

Inden for kort tid ombyttes alle ovennævnte termokopper til nye.

- Vi er rigtig kede af den ulempe dette måtte give vores kunder, men det er vigtigt for os at ingen kunder risikerer at komme til skade ved brug af kopperne. Derfor vælger vi at erstatte alle 2019 termokopper med nye, selvom det kun er på en del af partiet, hvor hanken sidder løs. Vi har fundet en løsning, der er til mindst mulig gene for vores kunder, som blot skal bruge vores engangskaffekopper, indtil vi har de nye termokrus på lager, siger kommunikationsdirektør i Circle K, Ann Kirstine Havsteen.