17. januar 2018
Når du åbner appen, Coop Medlem, fortæller tallet i den røde boble, hvor mange bonuskroner, du har på din medlemskonto. Kontoen opdateres løbende efter køb og forbrug.
Når du åbner appen, Coop Medlem, fortæller tallet i den røde boble, hvor mange bonuskroner, du har på din medlemskonto. Kontoen opdateres løbende efter køb og forbrug.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsens kunder er vilde med medlemsapp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsens kunder er vilde med medlemsapp
Forbrug - 17. september 2017 kl. 09:31
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad har Coops medlemsapp til fælles med populære sociale mediers app som Snapchat, Instagram og Messenger. Jo, den ligger blandt danskernes ti mest foretrukne apps i august.

Udfordringen, når man har udviklet en app, er ellers, at brugerne opdager den, downloader og ikke mindst bruger den. Coop har fortalt deres kunder om medlemsappen og dens muligheder gennem alle deres andre markedsføringskanaler: reklamer, nyhedsbreve, hjemmeside og synligt ude i butikkerne

- Vi kan se, at vores loyale kunder bruger appen, og det har givet os en ny måde, hvor vi har en-til-en dialog med kunderne. Vi kan skærpe personlige tilbud, der er skræddersyet efter kundernes tidligere køb, og nogle tilbud bliver kun tilgængelige via appen. Vi kan pushe beskeder ud til mobiltelefonen, som alle jo har lige i lommen, så der altid er ny aktivitet, fortæller Anders Mittag, direktør for medlemsprogram & Digitale Kanaler i Coop.

Med en plads i top 10, så kan Anders Mittag godt afsløre, at det er gået bedre end forventet for appen. Coop Medlem, både når man ser på antal downloads men også den ugentlige og daglige brug. Så målsætningen er nået.

- Det skyldes, at dagligvarer har folks interesse. Det gør appen supergod og relevant, men vi er meget ydmyge omkring det, siger Anders Mittag, der kan konstatere, at det blandt andet er appens funktion, hvor medlemmerne kan se deres bonus, der er en del af succesen.

Køb ind med bonuskroner

Som medlem af Coop får kunderne en procent i bonus på resten af deres indkøb, når de har handlet for mere end 500 kroner om måneden i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Irma, Fakta eller på coop.dk.

- Man kan med det samme se, når bonussen stiger, og man kan også betale med de penge, der er til gode. For bonussen bliver sat direkte ind på ens medlemskonto, når man handler. Der er en belønning med det samme og lidt 'gamification' over det, fortæller Anders Mittag med henvisning til de mekanismer, der gør digitale spil populære.

- Tidligere skulle man vente på en check, for at få sin bonus. Nu kan man selv styre, hvornår man vil bruge den for eksempel, når det er blevet sidst på måneden eller når der skal købes julegaver, siger Anders Mittag.