11. juli 2020
Sidste år kunne Waldemarsbo fejre indvielsen af det nye hjerterum, der giver eleverne plads og ro til skolen. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Sidste år kunne Waldemarsbo fejre indvielsen af det nye hjerterum, der giver eleverne plads og ro til skolen. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Waldemarsbo fylder 40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Waldemarsbo fylder 40
Faxe - 17. august 2019 kl. 13:53
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til noget af en fejring, når Waldemarsbo lørdag den 24. august holder 40 års jubilæum for elever, forældre og samarbejdspartnere på efterskolen i Faxe Ladeplads.

Til jubilæet vil der være taler fra forstander Tine Engell Kjøller, skolens formand Claus Nielsen og borgmester Ole Vive, og så vil Efterskoleforeningens formand Torben Vind Rasmussen også sige et par ord. Waldemarsbo er nemlig Danmarks næstældste specialefterskole, og selvom forstander Tine Engell Kjøller ikke bryder sig om betegnelsen specialefterskole, så er det da alligevel noget at værre stolt af.

- Vi er jo egentlig en efterskole ligesom alle andre, vi har bare nogle elever med særlige læringsforudsætninger, og det er dejligt at vi kan markere, at vi driver en god skole, hvor der stadigvæk er en stor elevtilslutning, siger hun.

Som en del af fejringen har efterskolen inviteret de tre tidligere forstandere med til jubilæet, og det bliver første gang, at alle skolens forstandere er samlet. De har alle medvirket i en video, hvor de sammen med en elev fra den allerførste årgang fra 1979-1980 fortæller om deres oplevelser med skolen, og når de alle er samlet, er der nok også grobund for en røverhistorie eller to.

Eleverne giver så meget til skolen igennem deres engagement, deres daglige indsats og deres gode humør, og til jubilæet vil skolen gerne give noget tilbage i form af en hemmelig gæst.

Forstanderen vil ikke afsløre, hvem der er tale om, men hun understreger, at eleverne roligt kan begynde at glæde sig.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk