24. oktober 2019
Camilla Hylleberg Hansen forstår ikke, hvordan dommen fra byretten kan vendes så meget på hovedet. Privatfoto
Camilla Hylleberg Hansen forstår ikke, hvordan dommen fra byretten kan vendes så meget på hovedet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtægt: Camilla forstår ikke frifindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtægt: Camilla forstår ikke frifindelse
Faxe - 28. august 2018 kl. 12:44
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For mere end et år siden anmeldte Camilla Hylleberg Hansen fra Haslev en voldtægt. I første omgang kendte Byretten manden skyldig, men nu har Østre Landsret behandlet ankesagen, og Landsretten frifandt tiltalte. Det skriver TV ØST mandag.

Manden blev dømt i retten i Næstved i november sidste år, hvor han fik et år og seks måneders ubetinget fængsel, men efter en kort betænkningstid valgte han at anke dommen, der efterfølgende er blevet udskudt flere gange, fordi, der er opstået nye beviser.

Camilla Hylleberg Hansen har gennem hele forløbet været åben om sin situation på Facebook og i medierne, og efter dommen er hun rigtig skuffet.

- Det var rigtig, rigtig hårdt. Jeg følte, at der blev sagt det, der skulle siges, og jeg forstår simpelthen ikke, at folk med den samme uddannelse kan være så uenige om, hvad der er sket. Jeg forstår ikke, hvordan systemet kan ændre mening så meget, siger hun.

I landsretten blev der indkaldt nye vidner, og her mente retten altså ikke, at der var tilstrækkelige beviser mod manden.

Frifindelsen er endelig, men selvom sagen nu er lukket, så mener Camilla Hylleberg Hansen, at frifindelsen er et skridt i den forkerte retning.

- Jeg synes, det er sygt, når politikerne kører på, at man skal bryde tabuet og anmelde voldtægter, og når jeg så står frem, så skal jeg acceptere en frifindelse. Hvis jeg havde vidst, at det ville ende på den her måde, så havde jeg nok ikke meldt det, for det er virkelig hårdt at stå frem med det, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk