21. november 2017
Politiets efterforskning af overfaldet på en 13-årig skolepige ved Nordskovskolen har nu vist, at der er tale om en opdigtet historie, fortæller vagtchef Søren Østervig. Foto: Cecilie Hänsch
Politiets efterforskning af overfaldet på en 13-årig skolepige ved Nordskovskolen har nu vist, at der er tale om en opdigtet historie, fortæller vagtchef Søren Østervig. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsomt overfald på 13-årig pige var opdigtet historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsomt overfald på 13-årig pige var opdigtet historie
Opdateret 05. marts 2017 kl. 07:56
Faxe - 03. marts 2017 kl. 17:28
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi oplyser nu, at efterforskningen af overfaldet på en 13-årige skolepige fra Haslev indstilles.

arrow Læs også: Groft overfald på 13-årig skolepige: Tapet på arme og ben

- Vores efterforskning har vist, at der er tale om en opdigtet historie, så vi foretager os ikke videre nu. Sagen er i stedet overgivet til de sociale myndigheder.

Sigurd Brønnum, skoleleder på distrikt Vestskolen, som Nordskovskolen hører under, bekræfter udmeldingen.

Han oplyser, at skolens personale hele fredagen har været meget opmærksomme på at hjælpe de elever, der går i den 13-årige piges klasse, videre ovenpå den voldsomme nyhed om overfaldet fredag morgen.

- Der hænger en seddel på opslagstavlen, som alle har kunnet læse, og de berørte elever har også fået brev med hjem fra mig, som beskriver forløbet på skolen i dag. Det har været vigtigt for os alle, at der blev taget godt situationen. Vi har været nede og snakke om oplevelsen med eleverne i de to klasser, som er berørt af episoden, og om hvordan de har det. Nogle af eleverne er blevet påvirket, og dem har vi brugt tid på at hjælpe videre så godt som muligt. Netop fordi politiet har været så massivt tilstede, så har vi også snakket med de andre elever på skolen og fortalt, at de skulle være helt roligt. Nogle har syntes, at det var spændende, at politiet gik rundt udenfor, og andre havde slet ikke opdaget det, siger han til sn.dk.

Han forklarer, at skolens kriseberedskab ikke har ikke været foldet helt ud, da man i denne situation har vurderet, hvem der skulle orienteres.

- Jeg vil ikke betegne det som kriseberedskab, det vi har brugt i dag, men det er klart, at vi alle bliver berørt af sådan en oplevelse, og vi har netop nogle gode redskaber til at hjælpe eleverne igennem. Dem har vi brugt, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk