19. maj 2021
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsomt fald i smittetrykket i Faxe Kommune på et enkelt døgn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsomt fald i smittetrykket i Faxe Kommune på et enkelt døgn
Faxe - 22. oktober 2020 kl. 06:20
Af Nikolaj Rasch Skou

Faxe Kommunes coronasmittetryk er nu helt nede på 112,2 mod hele 210,9 tirsdag eftermiddag.

Sn.dk kunne onsdag fortælle, at der inden for de seneste syv dage var 77 personer bosat i Faxe Kommune, som var konstateret smittet med coronavirus. Hvilket omregnet til incidens pr. 100.000 indbyggere gav et smittetryk på 210,9.

Den situation er med den seneste opgørelse onsdag klokken 14 ændret fuldstændigt til et tal for smittetrykket på 112,3 og »kun« 41 ny- smittede inden for de seneste syv døgn.

Forklaringen er, at de mange udenlandske og tætboende håndværkere i blandt andet Terslev Kro, ikke længere optræder i statistikken, hvor Jammerbugt Kommune fortsat topper listen med hele 255,8 i smittetryk og 98 nysmittede personer, hvilket er en stigning fra 240,2 og 92 tilfælde tirsdag.

Brøndby, Billund, Høje-Taastrup, Vejen, Tårnby og Brønderslev kommuner ligger nu over Faxe i statistikken over incidens pr. 100.000 bekræftede smittetilfælde.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk