21. august 2019
#1179648
Foto: Michael/presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom brand på trelænget gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom brand på trelænget gård
Opdateret 09. september 2018 kl. 12:16
Faxe - 09. september 2018 kl. 11:29
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften ved 22.30-tiden udbrød der en meget voldsom brand på en trelænget gård sydvest for Karise på Jørslev Skovvej 6.

- Vi sad og så fjernsyn, da strømmen pludselig forsvandt. Jeg gik ud for at se, hvad der var sket, og så opdagede jeg, at der var ild i længerne, så jeg ringede straks 112, og de var her inden for 10-15 minutter, fortæller Henning Knudsen, der driver sit landbrug som en høstejendom.

- Vi har ikke nogen dyr, men alle maskinerne er brændt. Det var meget voldsomt, og vi har stråtag på stuehuset, men det blev reddet for vindretningen var rigtig, og der kom brandbiler både fra Faxe, Hårlev, Store Heddinge og beredskabet i Næstved, så her var helt fyldt op med udstyr. Det fungerede bare, og jeg har en stor, stor ros at give til brandmændene, der reddede os sammen med en solid brandmur, siger Henning Knudsen, der bor på gården sammen med Mariann Bay Knudsen.

- Vi har heldigvis ikke oplevet en brand før, og vi var svineheldige, at vi ikke var gået tidligt i seng, siger Henning Knudsen og nævner, at heldet også var med dem, da der var brand i Ganneskov for en måned siden.

Der er nemlig kun få meter fra skoven til deres ejendom.

Politiet har en antagelse om, at branden formodes at være startet i en kompressor, men det skal fastlægges af de brandteknikere, der besigtiger brandtomten mandag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk