21. oktober 2019
PR-foto
PR-foto
Foto: PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind billetter til André Rieu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind billetter til André Rieu
Faxe - 11. juli 2019 kl. 10:46
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu har du muligheden for at overraske og invitere din dansepartner, gode ven, udkårne eller en helt anden med biletter til biograf-transmitteringen af André Rieus Maastricht-koncert enten i Haslev Bio eller biografen Kanten.

En af verdens mest populære, optrædende kunstnere, André Rieu, holder igen i år koncert i hjembyen Maastricht, og i weekenden 27. og 28. juli, kan du vinde billetter til den direkte transmittering af det store show, der udover den populære kunstner også involverer det 60 mand store Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år.

For André Rieu blev 2019 skudt i gang med bravur, og hans første nytårskoncert nogensinde indtjente over 5 millioner dollars verden over. André Rieu har igennem mange år været kendt som »Valsekongen«, og med særlige gæster, overraskelser samt nogle berømte sopraner og tenorer vil han i år fejre den sande musik i hjertet - vals.

- Endnu en gang er jeg glad for at byde fans fra hele verden velkommen til min hjemby Maastricht. Det er altid magisk for mig at optræde i min egen by. Dette år vil være ekstra specielt, når jeg optræder med det, der står mit hjerte nærmest - Vals. Kom med på min eventyrlige rejse, hvor jeg håber, at publikum vil komme valsende ind i biografen, udtaler valsekongen.

For mange mennesker er André Rieu's biografkoncerter et af årets højdepunkter. Det er Good Morning Britains Charlotte Hawkins, der er vært, og hun tager publikum med bag kulissen og interviewer helt eksklusivt André på scenen.

Koncerten distribueres af Piece of Magic Entertainment og bliver sendt i biograferne lørdag den 27. juli klokken 20.00 og søndag den 28. juli klokken 16.00.

Er du »vild med vals«, og vil du opleve den forrygende koncert, er der nu mulighed for at give din udkårne en smuk kærlighedserklæring eller bare overraske en god ven eller veninde med to billetter til enten Haslev Bio eller biografen Kanten, der begge viser koncerten.

Det eneste, du skal gøre, er at skrive til Sjællandske på faxe.red@sn.dk, hvilken biograf du gerne vil se koncerten i - husk at skrive »Konkurrence« i emnefeltet. Du kan også deltage i konkurrencen på Faxe Nyheders Facebookside, eller ved at skrive et brev til DAGBLADET og Sjællandske Jernbanegade 14, 4690 Haslev.

Vinderne af konkurrencen bliver trukket fredag den 19. juli, og biografen vil efterfølgende lægge to biografbilletter til den heldige vinder.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk