4. august 2020
»Jeg plukker frugt med en brugt frugtplukker« for fuld udblæsning i et hurtigere og hurtigere tempo fremkaldte glæde og jubel. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

»Jeg plukker frugt med en brugt frugtplukker« for fuld udblæsning i et hurtigere og hurtigere tempo fremkaldte glæde og jubel. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Taget letter når stemmen smiler til gud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Taget letter når stemmen smiler til gud
Opdateret 20. januar 2020 kl. 16:14
Faxe - 19. januar 2020 kl. 09:34
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje gang er i den grad lykkens gang.

Fire minutter tog det at sælge samtlige 95 billetter til den tredje udgave af det lille gospelkursus »Syng for livet« på Emmaus i Haslev.

Arrangørerne kalder det, det lille kursus, fordi det varer fire dage og er udsprunget af det store kursus i uge 7, som varer en hel uge, men på antallet af deltagerer, så har det »lille« kursus med 95 deltagere overhalet det store med 75 pladser.

- Syng for livet 2 er den intense udgave af kurset i uge 7. Vi er et godt miks af folk, der slet ikke kender os i forvejen og erfarne sangere, men alle skal kunne være med, så vi har deltagere der har sunget i 15 år og nogle, der aldrig har prøvet det før, siger kursusleder Nina Luna Eriksen, der er leder af gospoelkoret Faith i Lyngby med 130 medlemmer, men torsdag, fredag, lørdag og søndag i denne uge er hun en af de ni undervisere på Emmaus, der har holdundervisning med sangtræning for solister og kor.

- Vi har gospel som hovedoverskrift. Man behøver ikke at tro på det, men der ligger nogle gode budskaber i gospel om kærlighed og medmenneskelighed, og vi kommer her for at lære noget nyt og lære nye mennesker at kende. Det er årets frirum, hvor jeg gør noget godt for mig selv, i stedet for at være noget for dem derhjemme, er der mange der siger, fortæller Nina Luna Eriksen, der holder dagens inspirationstale om morgenen og står for fællessangen, der fredag eftermiddag bestod af fire gospel sange, hvoraf hun selv havde komponeret de tre, fx »It is well with my soul«, der handler om, at selvom livet kan være svært, så har jeg ro i min sjæl.

Opvarmningen foregik stående overfor en partner, som korsangerne skulle give high-five, imens de sang »Jeg plukker frugt, med en brugt frugtplukker« for fuld udblæsning i et hurtige og hurtigere tempo, der kaldte glæde og jubel frem i kroppe og ansigter og kulminerede i et stort latterbrøl.

Senere blev der sunget halleluja, halleluja og halleluuuujaaaaa!!! igen og igen, og det lød fanatisk godt, når stemmerne smilede op til gud.

Se videoen her:

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk