29. maj 2020
De fleste elementer i haven er tænkt som en funktion. Her er stenene i bedet allerede i brug som balanceøvelser, mens gangbesværede og kørestolsbrugere kan gå på fliser hele vejen rundt i haven. Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

De fleste elementer i haven er tænkt som en funktion. Her er stenene i bedet allerede i brug som balanceøvelser, mens gangbesværede og kørestolsbrugere kan gå på fliser hele vejen rundt i haven. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Et fællesskab for alle sanserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Et fællesskab for alle sanserne
Faxe - 29. maj 2019 kl. 17:31
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag indviede Faxe Sociale Udviklingscenter (FSU) deres nye sansehave.

- »Den gode engel« fra dagtilbuddet har lavet en gylden saks, som Claus (Cubbin, formand for Udsatterådet i Faxe Kommune red.) vil klippe den røde snor over med lige om lidt. Hold nu op hvor vi glæder os til at tage vores nye sansehave i brug, sagde June Baasch-Larsen, centerleder af Faxe Sociale Udviklingscenter (FSU).

Selv om centret ligger midt i et industrikvarter, så danner det dagligt rammen for rigtig mange mennesker med sociale og fysiske handicaps. Her er dagtilbud, Særligt Tilrettelagt Uddannelse (STU), flexjobbere, borgere i arbejdsprøvning og mange flere, som alle er med til at danne det farverige og mangfoldige fællesskab som FSU er.

- Man kan sagtens lave noget sjovt, flot og hyggeligt, selv om man er placeret midt i et industrikvarter, og det er dét, vi har gjort sammen herude, nu med sansehaven som det seneste bevis. Stedet er, hvad vi gør det til, og det er først og fremmeste vores sted, siger June Baasch-Larsen.

Læs mere i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og Sjællandske Næstved fredag 31. maj.

Du kan købe adgang til at læse artiklen og resten af dagens e-avis på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk