24. august 2019
Fredag aften klokken 22.30 var efterslukningsarbejde stadigvæk i gang ved Terslev Forsamlingshuset, som er brudt i brand omkring klokken 19 fredag aften.
gallery icon

Se billedserie

Fredag aften klokken 22.30 var efterslukningsarbejde stadigvæk i gang ved Terslev Forsamlingshuset, som er brudt i brand omkring klokken 19 fredag aften.
Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Brand i Terslev Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Brand i Terslev Forsamlingshus
Opdateret 02. december 2018 kl. 15:39
Faxe - 30. november 2018 kl. 20:31
Af Joe Kniesek og Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften ved 19 tiden blev ejeren af Terslev Forsamlingshus ringet op af en nabo til forsamlingshuset med beskeden om at der kom røg fra taget af forsamlingshuset. På samme tidspunkt rykkede brandvæsen ud til forsamlinghuset og gik i gang med brandslukningen. Ilden blussede dog op igen og der blev tilkaldt assistance.

Omkring 10 brandfolk deltog i slukningsarbejde og røgdykkere blev sent ind i huset.

Der har ikke været nogen personer til stede i forsamlingshuset. Politiet har afspærret Terslev Bygade fra DagligBrugsen og frem til skolen.

Opdatering: klokken 22.28
Ifølge indsatslederen Claus Simonsen fra Faxe, som har haft en samtale med Terslev Forsamlingshus ejer, er i løbet af dagen har tændt en varmepumpe i Forsamlingshuset, der skulle sørge for at lokalet var opvarmet og klar til lørdagens kobberbryllup.
Branden er sandsynligvis startet i en eltavle, som varmepumpen har været tilsluttet til. Politiets teknikkere undersøgere nærmere. Der er stadigvæk gløder i taget af Forsamlingshus og efterslukningsarbejde er gået i gang.

Opdatering: klokken 21.23:
Brandvæsenet er igang med at brække taget op for at få slukket ilden i taget. Der kan på nuværende tidspunkt ikke siges noget om brandårsagen men man mener at branden startede i køkkenet, der befinder sig i kælderen eller et tilstødende lagerrum. Der er ingen tidshorisont på, hvornår brandslukningen vil være afsluttet.

Opdatering klokken 21.00
Ilden raser i taget på forsamlingshuset og to stigebiler er blevet tilkaldt. Brandfolkende fik forstærkning fra blandt andet Ringsted.

Kobberbryllup i fare for aflysning er blevet reddet

Et kobberbryllup der skal afholdes lørdag klokken 17 manglede ligepludselig et sted at være og i al hast blev der efterlyst et egnet lokale til omkring 50 mennesker inklusive køkkenfaciliteter, samt mulighed for at opstillet et band.

Det lykkedes arrangørerne bag kobberbryllupet at kunne flytte festen til et lokale i Haslev.Efterslukningsarbejde
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk