19. oktober 2018
Lægehelikopteren landede  på Strandvejen i Faxe Ladeplads onsdag eftermiddag, midt under en beredskabsøvelse i at sikre byen mod oversvømmelse. Helikopteren var ikke en del af øvelsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Lægehelikopteren landede på Strandvejen i Faxe Ladeplads onsdag eftermiddag, midt under en beredskabsøvelse i at sikre byen mod oversvømmelse. Helikopteren var ikke en del af øvelsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Lægehelikopter landede midt i oversvømmelsesøvelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Lægehelikopter landede midt i oversvømmelsesøvelse
Opdateret 15. november 2017 kl. 16:46
Faxe - 15. november 2017 kl. 16:43
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et stort beredskab fra Midt- og Sydsjællands Brand og Redning og Faxe Kommunes Park og Vej-afdeling skulle onsdag eftermiddag teste de nye stålsluseporte, som i fremtiden skal sikre mod oversvømmelse af de omkringliggende veje og huse på Strandvejen i Faxe Ladeplads.

Midt i øvelsen fløj den gule lægehelikopter over byen, og den endte med at lande midt på Strandvejen, som beredskabet allerede havde spærret af i forbindelse med oversvømmelsesøvelsen.

Helikopteren havde dog intet med øvelsen at gøre.

Og dog.

Jesper Pejtersen, der skulle have ageret holdleder på beredskabets oversvømmelsesøvelse, fortæller til sn.dk, at det var hans hustru, som havde fået et voldsomt epileptisk anfald.

- Hun lider af epilepsi, men det gik altså helt grassat denne gang, så jeg ringede efter en læge. Men jeg vidste ikke, at de så ville sende lægehelikopteren. Hun har det ok nu og er kørt til Køge Sygehus, siger Jesper Pejtersen til sn.dk.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved torsdag 16. november.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk