4. juni 2020
Bandet Krudtuglerne fra Faxe Sociale Udviklingscenter vandt Handicap Grand Prix og blev fejret med guldfest i Haslev mandag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Bandet Krudtuglerne fra Faxe Sociale Udviklingscenter vandt Handicap Grand Prix og blev fejret med guldfest i Haslev mandag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Krudtuglerne fejret med guldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Krudtuglerne fejret med guldfest
Opdateret 13. november 2017 kl. 17:09
Faxe - 13. november 2017 kl. 16:40
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bandet Krudtuglerne fra Faxe Sociale Udviklingscenter vandt Handicap Grand Prix (HGP) i Slagelse 28. oktober.

Mandag blev de fejret med guld i lange baner i Kultunariet i Haslev.

Der var guldballoner, gylden æblemost, meterlagkage serveret på guldtallerken og guldkonfetti på hele gulvet.

- Vi holder fest på en højhellig mandag, fordi Krudtuglerne vandt Handicap Grand Prix'et. Vi fejrer det med en legendarisk meterlagkage og bobler (æblemost red.) og så skal vi alle sammen råbe tre høje hurra for bandet! Og så skal vi selvfølgelig høre vindersangen - der er mulighed for at danse med! Og så er det altså været at nævne, at vi har Claus (Cubbin red.) fra værestedet, der også har vundet guld i år, i floorball til OL. Ham fejrer vi også i dag, men han kunne desværre ikke selv være til stede, sagde June Baasch-Larsen, leder af Faxe Sociale Udviklingscenter.

Selveste centerchef Kasper Sonne, Center for social, familie og beskæftigelse, var mødt op for at sige et par ord til bandet.

- Kære Krudtugler, så er vi til guldfest - hvor er det fedt! I har gjort en flot indsats gennem tiden. Vi har altid JA-hatten på i Faxe. Målet er at vi skal have 1000 tilskuere i Faxe Hallen sidste weekend i oktober næste år, når I skal være værter for Handicap Grand Prix. Så må det nye socialudvalg (efter kommunalvalget red.) tage stilling til festens omfang i kroner og ører. Tak til jer alle for at give os Følelsen af Faxe, for at vise et Faxe med plads og rum til alle, sagde han.

Hør vindersangen her:

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk