25. oktober 2020
Bent Sørensen aflagde fredag eftermiddag sit besøg nummer 500 i toppen af det 45 meter høje Skovtårnet i Camp Adventure. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Bent Sørensen aflagde fredag eftermiddag sit besøg nummer 500 i toppen af det 45 meter høje Skovtårnet i Camp Adventure. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Bent Sørensen har været 500 gange oppe i Skovtårnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Bent Sørensen har været 500 gange oppe i Skovtårnet
Faxe - 10. oktober 2020 kl. 09:31
Af Nikolaj Rasch Skou

Sammen med klassekammeraterne fra realklassen på Stege Skole - Elisabeth »Karen« Adler, Bodil Grann og Jytte Pedersen - besteg 70-årige Bent Sørensen fra Næstved i går Skovtårnet i Camp Adventure.

Det var hans tur nummer 500 op i det 45 meter høje tårn, og han havde valgt at lægge jubilæumsbestigningen på en smuk efterårsdag med en enestående udsigt over Faxe Bugt, Avedøreværket og de høje bygninger i Næstved og Faxe.

- Der er virkelig smukt herinde i skoven. Det er derfor, jeg aldrig bliver træt af at komme herud. Jeg falder altid i snak med nogle, jeg kender eller lige har mødt, og det er kun hvis jeg skal noget andet, at jeg ikke kører her ud dagligt, siger Bent Sørensen, der siden juni 2019 har bevæget sig hvad der svarer til seks en halv gange højden fra basecamp op til toppen af Mount Everest.

Hans 500 gange i selve Skovtårnet, der er 45 meter højt, udgør alene 22,5 højdekilometer, og han har i alt tilbagelagt 1.050 kilometer på boadwalken og i tårnet.

Og det er imponerende i betragtning af at hans ene ben blev stift efter en trafikulykke i 1986.

- Du har tidligere gået i fitnesscenter. Det holdt du ikke ved, men det gør du her, fordi Skovtårnet giver dig så mange ekstra ting, når du er ude i naturen og møder en masse mennesker, sagde sønnen Nikolaj Kaufmann Sørensen, da begivenheden bagefter blev fejret med en 500-tals kransekage.

- Jeg håber, at så mange som muligt får lyst til at tage turen derop. Mit næste mål er bestigning nummer 1.000, svarede Bent Sørensen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk