13. juli 2020
For knap et år siden var Inger Støjberg på besøg i Rønnede, hvor hun talte for den lokale vælgerforening. Malene Snedgaard, formand for Venstres kommuneforening i Faxe (til venstre) var naturligvis blandt tilhørerne. Lørdag peger Malene Snedgaard på Inger Støjberg som ny næstformand for Venstre. Foto: Morten Chas Overgaard
For knap et år siden var Inger Støjberg på besøg i Rønnede, hvor hun talte for den lokale vælgerforening. Malene Snedgaard, formand for Venstres kommuneforening i Faxe (til venstre) var naturligvis blandt tilhørerne. Lørdag peger Malene Snedgaard på Inger Støjberg som ny næstformand for Venstre. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre i Faxe peger på Inger Støjberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre i Faxe peger på Inger Støjberg
Faxe - 20. september 2019 kl. 11:34
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når delegerede fra hele landet lørdag mødes i Herning for at vælge formandsskab, så er meldingen fra partifællerne i Faxe klar:

arrow Læs også: V-formandsvalg var som en familiefest med spænding

- Vi peger på Inger Støjberg som partiets næstformand. Vi mener, at hun og Jakob Ellemann Jensen er et rigtig godt match. De komplimenterer hinanden, siger Malene Snedgaard.

Hun er formand for Venstres såkaldte kommuneforening i Faxe; en vælgerforening, der dækker hele kommunen.

Og det er også hende selv, der sammen med Faxe borgmester Ole Vive, gruppeformand Michael Rosendahl og kasserer Jørgen Egede Johannessen får lov til at tage til Herning og give holdningen til kende.

- Vi taler jo på vegne af vores medlemmer. Og vi var sådan set aldrig i tvivl. Inger Støjberg har flere gange været i Faxe, hun lytter til os, siger Malene Snedgaard.

Den forventede kåring af Jakob Ellemann Jensen som formand for Venstre og kommende statsministerkandidat byder hun også velkommen.

- Han har også flere gange været hos os. Sammen tror vi på, at de kan samle Venstre - også på tværs af geografien.

Den anden kandidat til posten som næstformand i Venstre, Ellen Trane Nørby, var aldrig rigtigt i spil, da bestyrelsen for Venstre i Faxe traf beslutning om indstillingen.

- Vi har ikke rigtigt noget forhold til hende, men vi kender Inger Støjberg, siger Malene Snedgaard.

Hun er bevidst om at stramningerne i partiets udlændinge-politik med Inger Støjberg som udlændinge- og integrationsminister har kostet på tillid internt i partiet.

- Men i Faxe mener vi at hun netop evnede at balancere de meget forskellig-artede krav, der kom fra de andre partier i hendes embedsperiode, siger Malene Snedgaard.

De delegerede fra Venstre mødes lørdag morgen - mødet begynder klokken 9.30 - i Herning. Fra Faxe er der samkørsel; Malene Snedgaard bliver samlet op derhjemme klokken seks lørdag morgen.

Artiklen bringes også i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag 20. september og i Sjællandske Næstved lørdag 21. september 2019.

Du kan købe adgang til at læse hele dagens avis på linket her: www.sn.dk/kobeavis

arrow Lokalformand: Nu skal vi videre
21. september 2019 kl. 17:36 Opdateret: kl. 18:06
arrow V-formand: Vi har valgt en værdikriger
21. september 2019 kl. 17:34 Opdateret: kl. 19:48
arrow Optimistisk borgmester efter landsmøde
21. september 2019 kl. 17:28 Opdateret: kl. 17:31
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk