15. december 2018
Adam fra 9.b på Nordskovskolen døde natten mellem onsdag og torsdag i sidste uge efter at have indtaget stoffet MDMA. Mandag blev der holdt et smuk mindeceremoni for ham på skolen, og alle elever og lærere var tilstede.Arkivfoto: Jens Wollesen
Adam fra 9.b på Nordskovskolen døde natten mellem onsdag og torsdag i sidste uge efter at have indtaget stoffet MDMA. Mandag blev der holdt et smuk mindeceremoni for ham på skolen, og alle elever og lærere var tilstede.Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vennerne sagde farvel til Adam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vennerne sagde farvel til Adam
Faxe - 19. februar 2018 kl. 14:47
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forgrædte ansigter bliver vendt ned mod gulvet. To piger lægger en arm om deres veninde, der sidder med ansigtet begravet i hænderne, mens andre med klare øjne kigger op mod scenen, hvor skoleleder Sigurd Brønnum tager et dybt åndedrag netop som tonerne af Kim Larsens »Om lidt« fortager sig i salen på Nordskovskolen.

arrow Læs også: Medie: 17-årig tiltalt for uagtsomt manddrab i forbindelse med 15-årigs død af MDMA

- I dag skal vi mindes Adam, som ikke længere er i blandt os. Det er en mærkelig dag. Første dag efter en ferie, hvor vi har glædet os til at komme i skole og se klassekammeraterne, og så alligevel en dag fyldt med stor sorg, starter Sigurd Brønnum, der er tydeligt mærket - ikke bare af tabet af Adam, men også af stemningen hos eleverne, der sidder stille og respektfyldt og hører hans mindetale.

Der er spredt snøften i salen, men på trods af den tragedie, der i sidste uge rystede lærere og elever på skolen, er det mandag også tid til at mindes de gode stunder.

- I går, da jeg var ude at gå med min hund, hørte jeg en pige kalde på sin mor. Hun kunne ikke forstå, hvor alle vandpytterne var blevet af - de var der jo i går. Moren forklarede, at de kommer igen, næste gang det regner. På samme måde kan vi sige, hvor er Adam - han var her jo for lidt siden. Ja, det var han, men han kommer ikke igen. Han er nu kun i vores hjerter, siger Sigurd Brønnum.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag den 19 februar og i Sjællandske Næstved tirsdag den 20. februar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow 19-årig sigtet for salg af stoffer til piger med MDMA-symptomer
18. februar 2018 kl. 07:19 Opdateret: kl. 07:20
arrow Medie: Teenagepiger udskrevet fra sygehus i Esbjerg
17. februar 2018 kl. 22:43 Opdateret: kl. 22:44
arrow Uvidenhed om indhold og koncentration kan gøre MDMA farligt
17. februar 2018 kl. 12:38 Opdateret: kl. 12:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk