14. december 2017
Det er ikke til at se for menigmand, at Turboslangen sidder på motoren under et tog. Men det er netop affjedring og fleksible forbindelser, der er Willbrandt Gummitekniks speciale. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke til at se for menigmand, at Turboslangen sidder på motoren under et tog. Men det er netop affjedring og fleksible forbindelser, der er Willbrandt Gummitekniks speciale. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vækst-virksomhed flytter til stor grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækst-virksomhed flytter til stor grund
Faxe - 14. april 2017 kl. 07:16
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det er lavet af gummi og på nogen måde sørger for at begrænse vibrationer, så er der god sandsynlighed for, at det er Willbrandt Gummiteknik, der står bag. Kunderne er jernbane-industrien, vind, marine og militær - og snerydning i f.eks. lufthavnene.

- Vi havde egentlig ikke fokus på lufthavne, men vi overtog et mindre firma for nogle år siden, og de leverede til Kastrup. Nu leverer vi skær til sneplovene, der rydder landingsbanerne og vi leverer de klodser, der holder flyenes hjul, fortæller Johnny Anekjær.

Han er administrerende direktør i den danske afdeling af Willbrandt Gummiteknik. Et tysk firma, der har haft afdeling i Danmmark i snart 25 år, siden 2005 med Johnny Anekjær i spidsen - og siden 2006 med adresse i Haslev.

- Da jeg kom til havde vi vel fem store kunder, som hver købte ét produkt hos os. Nu leverer vi hele pakken - og til mange flere kunder, fortæller Johnny Anekjær.

Væksten har fem gange kastet en gazelle-kåring af sig i Børsen. Og nu betyder det også, at lokalerne i Grobund på Finlandsgade er blevet for trange.

Løsningen er fundet. Willbrandt Gummiteknik har købt den store grund for enden af Grønlandsgade lige over for Haslev Flisecenter og Sadolin Farveland. 11.000 kvadratmeter med god plads til et lager, hvor varerne er til at komme til.

- Nu er aftalen på plads og vi går i gang med byggesagen. Vi regner med at gå i gang med selve byggeriet i 2018 og så flytte ind i 2019, siger Johnny Anekjær.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der blev bragt i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag 10. april og i Sjællandske Næstved tirsdag 11. april.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk