7. december 2019
Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Våd strandfest blev en kæmpe succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Våd strandfest blev en kæmpe succes
Faxe - 05. august 2019 kl. 11:26
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bassen gjaldede ud over Vinkældertorvet i Faxe, så det kunne høres mere end en kilometer væk, da mere end 150 festglade unge deltog i marchen mod årets Beachparty.

Netop som karavanen ramte torvet, åbnede himlen sig over de mange unge mennesker og de mange kreative udklædninger blev gennemblødte af både vand og teatersminke, der ikke var vandtæt nok til at stå imod de nærmest monsun-lignende tilstande.

Det var dog heldigvis kun en byge, og da forsamlingen forlod Faxe og satte kursen mod stranden i Faxe Ladeplads, klarede det op så ungdomsfesten kunne fortsætte ufortrødent.

Som noget nyt i år var festpladsen indhegnet, så der var bedre styr på sagerne, efter krav fra politiet.

- Vi er blevet så store, at vi bliver betragtet som en festival, og derfor stiller politiet større krav til sikkerheden, fortæller Mathilde Mottel, der sidder i styregruppen for Beachparty.

For at komme ind til festen skulle de unge købe armbånd til 50 kroner, og dermed fik folkene bag Beachparty også nogle flere penge til at arrangere festen for.

- De fleste har taget rigtig godt imod det. Der er selvfølgelig nogle under 16, der er kede af, at de ikke kan komme med. Jeg synes, det er rigtig dejligt, at der er så mange, der gerne vil støtte os med de 50 kroner, og det er fedt, at de unge støtter op om os, siger Mathilde Mottel.

Du kan se flere billeder fra festen ved at klikke på billedet over artiklen, og under artiklen kan du også se video fra afgangen fra Rolloskolen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk