27. maj 2020
Bo Scharff tiltrådte søndag embedet i deltidsstillingen som sognepræst i Terslev. Her synger han  Lisbeth Smedegaard Andersen smukke salme om den åndelig sult. Foto: Nikolaj Rasch Skou
Bo Scharff tiltrådte søndag embedet i deltidsstillingen som sognepræst i Terslev. Her synger han Lisbeth Smedegaard Andersen smukke salme om den åndelig sult. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VIDEO: Den nye syngende præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIDEO: Den nye syngende præst
Opdateret 07. marts 2016 kl. 16:29
Faxe - 07. marts 2016 kl. 16:26
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 35 kirkegængere søndag formiddag i Terslev Kirke fik en rigtig fin oplevelse, da deres nye sognepræst Bo Scharff blev indsat i embedet.

Fra første blik mødes man af venlige øjne og et hjertevarmt smil, der inviterer til at lære ham bedre at kende.

- I behøver ikke at kigge ham an ret længe. Han er såmænd ganske lige til. Jeg vil opfordre jer til at tage godt imod Bo, tøv nu ikke med at bruge ham i glæde og i sorg, sagde sognets fastboende præst Erhard Schulte Westenberg og ønskede menigheden og den nye præst tillykke med hinanden.

- Det er altid godt med noget solidt saftigt brød, ikke mindst efter længere vandring, indledte Bo Scharff sin første prædikenen i Terslev Kirke, hvor han talte om modet til at turde overgive sig til Gud og vores behov for fred, tilgivelse og kærlighed.

- Det er frugten af at tro, sagde Bo Scharff, inden han fandt guitaren frem og spillede til, imens han sang Lisbeth Smedegaard Andersen smukke salme om den åndelig sult.

Det var en salig, sjælehelende oplevelse af de sjældnere, og der blev klappet bagefter, for Bo Scharff synger fantastisk dejligt. Det alene, vil være årsag nok til at komme i Terslev Kirke om søndagen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk