25. september 2021
Der ligger en samling betonklodser på stranden i Faxe Ladeplads ud for Elmuevej, som man kan slå sig på. Foto: Claus Levinsen
Der ligger en samling betonklodser på stranden i Faxe Ladeplads ud for Elmuevej, som man kan slå sig på. Foto: Claus Levinsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uønskede sten på stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uønskede sten på stranden

Der er dukket nogle betonklodser frem på stranden i Faxe Ladeplads, som man kan slå sig på.

Faxe - 31. juli 2021 kl. 16:40
Af Nikolaj Rasch Skou

Da Claus Levinsen ankom til sit sommerhus i Faxe Ladeplads torsdag, opdagede han nogle fæle betonklodser på badestranden ud for Elmuevej, som han ikke har set før.

- Der kommer mange småbørn og bader på stranden, og lige neden for Hjortholms Bistro ligger betonklodserne, som udgør en fare. Så vidt jeg kan se, er det noget af det fundament, der har været under en handicapslidske, som tidligere har været på stranden, fortæller Claus Levinsen, der fredag ringede til vej og park i Faxe Kommune.

- Her har jeg fået det svar, at man ikke vil fjerne betonklodserne, fordi det er for kompliceret. Den kraftige fralandsvind giver lige nu lavvande, og som jeg ser det, kan klodserne umiddelbart fjernes af to mand og den traktor med grab, der jævnligt kører på stranden og fjerner tang. Når vandet stiger igen kan de klodser være ganske farlige for badende småbørn, mener Claus Levinsen.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Faxe Kommunes centerchef Jørgen Veisig.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk