19. oktober 2018
Ulrik Juul Christensen fra Haslev er stifter og direktør i Area9 Lyceum, der onsdag fik Vækstfondens til dato største investering på 190 millioner kroner. Arkivfoto: Per Morten Abrahamsen
Ulrik Juul Christensen fra Haslev er stifter og direktør i Area9 Lyceum, der onsdag fik Vækstfondens til dato største investering på 190 millioner kroner. Arkivfoto: Per Morten Abrahamsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulrik har fået 190 millioner fra Vækstfonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulrik har fået 190 millioner fra Vækstfonden
Opdateret 10. januar 2018 kl. 18:21
Faxe - 10. januar 2018 kl. 16:47
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er tale om den største enkelt-investering fra Vækstfonden, og det er Ulrik Juul Christensen, der står i modtager-enden.

44-årige Ulrik Juul Christensen stiftede i 2006 selskabet Area9, der har specialiseret sig i digital læring - og ikke mindst digitale lærings-redskaber, der er tilpasser sig den konkrete opgave og den enkelte bruger.

Flere tusinde universiteter og millioner af elever bruger i dag Area9's tidligere platform, og prominente organisationer som New England Journal of Medicine bruger teknologien i deres NEJM Knowledge+ platform, som benyttes at tusinder af læger i USA og resten af verden.

I 2014 solgte Area9 en del af undervisnings-materialet til det amerikanske forlag McGraw-Hill Education, men udviklingen er ikke stået stille siden da: Ejerne af Area 9 - Ulrik Juul Christensen, Khurram Jamil, Tommy Højfeld Frahm Olesen og Asger Kunuk Alstrup Palm - har et fortsat mål om at skabe verdens førende læringsteknologiske virksomhed til såvel uddannelsessektoren som erhvervslivet.

Og det er her, Vækstfonden kommer ind i billedet med investeringen på 190 millioner kroner til Area9 Lyceum.

Artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved, Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 11. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk