25. november 2017
Tina Norking, centerchef  for sundhed og pleje i Faxe Kommune, Mogens Stilhoff (SF), formand for social- og sundhedsudvalget, Inger Andersen (S), byrådsmedlem og medlem af social- og sundhedsudvalget samt borgmester Knud Erik Hansen (S) glæder sig alle til at se det nye demensdagcenter ved Grøndalshusene taget i brug i oktober.  Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Tina Norking, centerchef for sundhed og pleje i Faxe Kommune, Mogens Stilhoff (SF), formand for social- og sundhedsudvalget, Inger Andersen (S), byrådsmedlem og medlem af social- og sundhedsudvalget samt borgmester Knud Erik Hansen (S) glæder sig alle til at se det nye demensdagcenter ved Grøndalshusene taget i brug i oktober. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: Grøndalshusene må ikke blive en »ghetto«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: Grøndalshusene må ikke blive en »ghetto«
Opdateret 17. august 2017 kl. 12:01
Faxe - 17. august 2017 kl. 11:33
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag var en festdag på plejecentret Grøndalshusene i Haslev. Der var inviteret til rejsegilde på det nye demensdagcenter, der efter planen skal slå dørene op i oktober.

Plejecentrets beboere strømmede til pavillonerne i kørestole, med rollatorer og en hjælper eller to ved deres side. Pårørende var også inviteret til rejsegildet på kommunens nye demensdagcenter, der, når det er færdigbygget, skal blive en naturlig del af Grøndalshusene, som bliver kommunens centrale sted for borgere med demens, som ikke bor hjemme.

Grøndalshusene skal etableres som en »demenslandsby«, et trygt miljø for de demente borgere, men det skal samtidig være et åbent sted, hvor helt almindelige borgere kan kigge forbi og få en snak, uden at have et fastlagt ærinde her.

- Det skal for alt i verden ikke blive en »ghetto«, men en del af det omkringliggende samfund, sagde social- og sundhedsudvalgsformand Mogens Stilhoff (SF) i sin tale.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 17. august og i Sjællandske Næstved fredag 18. august.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk