3. juli 2020
Fra venstre ses Julius Bendig, Tobias Vorm, hjælpetræner Mikkel Frøbjerg Lorenz, Emil Læbel Olsen, Træner og Formand Kim Læbel Olsen.
Fra venstre ses Julius Bendig, Tobias Vorm, hjælpetræner Mikkel Frøbjerg Lorenz, Emil Læbel Olsen, Træner og Formand Kim Læbel Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre gange guld til Haslev-boksere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange guld til Haslev-boksere
Faxe - 30. november 2019 kl. 20:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den forgangne weekend drog Haslev Amatør Bokse Klub til Polen for at deltage i et stort stævne i byen Gdynia, en stor by med ca. 250.000 indbyggere. Haslev-klubben har kontakter til den polske bokseklub igennem Haslev Box Cup, og Haslev ABK sendte fem boksere af sted til stævnet.

Albert Egeberg bokser U17 og boksede den første kamp mod en stærk polsk modstander, der desværre ikke gav meget plads til Alberts hårde slag, og han måtte desværre se sig slået efter 3. omgang.

Nicolai Frøbjerg Lorenz bokser U15 og havde kamp nummer to mod en bokser fra Gdansk. Den unge Haslev-bokser leverede fine slag, parader, bevægelse og en erfaring, der helt klart skulle have givet guld, da både trænere og de polske speakere havde Nicolai Frøbjerg Lorenz som vinder. Desværre var de polske dommere ikke enige, og Haslev ABK måtte se sig slået endnu engang.

Tobias Vorm er U19-bokser og han skulle virkelig arbejde for at vise de polske dommere, at Haslev ABK ikke var kommet til Polen for sjov. Det var Tobias Vorms første rigtige, kamp og han var super tændt fra starten. Der gik da heller ikke mere end 1,16 minutter i første omgang, før et hårdt slag fra Tobias sendte hans modstander direkte i gulvet, og her valgte kamplederen meget fornuftigt at stoppe kampen og hænge en fortjent guldmedalje om halsen på Haslev-bokseren.

Emil Læbel Olsen U17 boksede fjerde kamp lige efter bogen. Med gode slag, flotte parader og et solidt benarbejde dominerede han ringen, og dommerne var da heller ikke i tvivl, så Emil Læbel Olsen kunne gå fra kampen med en flot og fortjent guldmedalje om halsen.

Julius Bendig havde turneringens sidste kamp og han var tændt fra starten. Julius har et helt fantastisk benarbejde og kommer med slag og en hastighed hvor selv garvede boksere ikke kan være med, men da han overmatchede sin polske modstander, tog han den med ro og boksede showkamp indtil tredje omgang, som han afsluttede på 30 sekunder, hvorefter han kunne tage den tredje guldmedalje med hjem til Haslev.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk