27. september 2021
Der bliver spillet fodbold på banerne i Terslev lørdag den 7. august, hvor publikum er velkomne fra klokken 13 til 15.30. Foto: Hans Erik Hansen
gallery icon

Se billedserie

Der bliver spillet fodbold på banerne i Terslev lørdag den 7. august, hvor publikum er velkomne fra klokken 13 til 15.30. Foto: Hans Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træningslejr med lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningslejr med lokalopgør
Faxe - 29. juli 2021 kl. 16:57
Af Nikolaj Rasch Skou

Terslev Gymnastik & Idrætsforenings fodboldafdeling har sommertræf med kampe og fest.

Træningslejren i Terslev Gymnastik & Idrætsforenings fodboldafdeling lørdag den 7. august begynder klokken 10.

Der er allerede mere end 40 tilmeldte fodboldspillere, som efter frokost skal spille en lokal fodboldturnering fra klokken 13 til 15.30 med fire hold. Og her er alle velkomne som publikummer på sidelinjen.

- Det bliver en rigtig fin dag, hvor vi bagefter tager over til motorcykelklubben Warriors MC i Brogade 6, der er vores venskabsklub. Dem holder vi sommerfest sammen med, og så kommer de med tilbage på stadion, hvor vi slår vores telte op for natten, fortæller fodboldtræner Hans Erik Hansen.

- Vi udvidede for tre uger siden vores kunstbane med fjerdedel. Det skete med hjælp fra Faxe Kommune, efter at vi selv havde sparret op i fem-seks år, siger han.

- Men der manglede noget kunstgræs på kanterne, som jeg har fået. Vi var nogle stykker inde for at hente det på Rådhuspladsen i København, hvor der under EM i fodbold lå på den bane, som alle kunne komme og spille bold på. Der er virkelig blevet spillet, festet og kastet masser af øl op i luften over banen, og nu ligger resterne hos os. Det er lidt sjovt, at vi kan genbruge EM-banen, siger Hans Erik Hansen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk