18. januar 2020
To mænd på cirka 40 år efterlyses efter svindelnummer med flaskeboner i Fakta på Vinkældertorvet i Faxe fredag aften. Modelfoto: Leo Grøndal
To mænd på cirka 40 år efterlyses efter svindelnummer med flaskeboner i Fakta på Vinkældertorvet i Faxe fredag aften. Modelfoto: Leo Grøndal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd efterlyses for falske flaskeboner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd efterlyses for falske flaskeboner
Faxe - 09. september 2019 kl. 11:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes fredag for to svindlere at indløse falske flaskeboner for et større beløb i Fakta på Vinkældertorvet i Faxe. Hvor stort beløbet var, oplyser politiet ikke i døgnrapporten.

Kun en ud af fem indløste boner var ægte, men først for sent blev svindelnummeret opdaget. Svindelen fandt sted mellem klokken 17.37 og 17.43, og de to gerningsmænd beskrives i politiets døgnrapport som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 40 år, cirka 165 centimeter høj. Han var spinkel af bygning, var mørk i huden, og havde sort, kort hår. Han havde et ar på venstre kind. Han havde en mørk sweater med grå skuldre og lyse cowboybukser på.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 40 år, cirka 180 cm høj. Han var kraftig af bygning, var mørk i huden og havde sort, kort hår og overskæg. Han var iført en vatteret, sort jakke, grå skjorte og sorte bukser.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk